Arka Sokaklar gibi devam ediyor Aynı tarz , @Harunnn60 Niçin pompy reize bakmadın Sırf onun için geldim valla
nişan yüzüğünü kfasına atması güzel olmuş
@Harunnn60 bu yeni bir dizi değil 5.sezon ayoll @pompy i üzmeyin
gayet kısa olmuş 5 dakıkanı ayır bak @destere ve sen pompy e bu aralar biraz şey davranıyorsunuz geldiğinde destereninde kulağını çekecem pompy ı üzdüğünüzü görmiyeyim çocuk kibar bir şekidle senaryoma bakarmısınız diyor diğerleri neysede pompy e destek verin ben yokum diye çocuğu üzmeyin benim haberim olur
Tamam bakarım boş vaktimde. Ama sadece bu diziyi okuyacağım.Arka Sokaklar gibi devam ediyor Aynı tarz , @Harunnn60 Niçin pompy reize bakmadın Sırf onun için geldim valla
Harun da haklı @pompy zırt pırt dizi çıkarma devam et bu seriye ,zaten seni anlamak için senin kafan olmak lazım,bizleri yorma lütfenTamam bakarım boş vaktimde. Ama sadece bu diziyi okuyacağım.
Aynen yoruldum cidden.Harun da haklı @pompy zırt pırt dizi çıkarma devam et bu seriye ,zaten seni anlamak için senin kafan olmak lazım,bizleri yorma lütfen
Tamam bakarım boş vaktimde. Ama sadece bu diziyi okuyacağım.
halkın polisine yorumları eksik etmeyin en doğru dürüst dizisi kaırşıkta olsa bu @pompy ı üzmeyin daha şikayet almak istemiyorumHarun da haklı @pompy zırt pırt dizi çıkarma devam et bu seriye ,zaten seni anlamak için senin kafan olmak lazım,bizleri yorma lütfen
Eylülden sonra olur ya Tatile çıkıcam daha Eylül-Ekim gibi ancak dönerim Bu arada forum nasıl sen nasılsın görüşmeyeliAynen yoruldum cidden.
Bu arada forumda daha aktif olmanı bekliyoruz artık.
Bende iyiyim. Staj filan uğraşıyoruz. Tatile çıkmam ancak kurban bayramında olacak benim.Eylülden sonra olur ya Tatile çıkıcam daha Eylül-Ekim gibi ancak dönerim Bu arada forum nasıl sen nasılsın görüşmeyeli
Değimi ya Staj vakti de geldi demek, Nede olsa bu önümüzdeki sene Üniyi bitiricen şaka makaBende iyiyim. Staj filan uğraşıyoruz. Tatile çıkmam ancak kurban bayramında olacak benim.
Ben şu sihirli annemi toplucam bideTamam bakarım boş vaktimde. Ama sadece bu diziyi okuyacağım.