@denizz19 yorum atsa ne olurdiki hiç bişey 15 temmuZ vurdu
SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
buyur?
@denizz19 yorum atsa ne olurdiki hiç bişey 15 temmuZ vurdu
Bende bir senaryo yazıyorum Halkın Polisi ama aşk yangınını desterenin isteğiyle başlattım darbe olayı meydana geldi destere poposundanmı emir verdide bu oldu diyorumbuyur?
pompy reyizin yorumlarına alışman lazımbuyur?
Ama neden senin senaryoyu siyaset vurmuyor çinliler gibi beni vuruyor sihirli annemi vurdu hiti 250 mesaj 0 a düstü Halkın Polisini üç defa vurdu Ama bune 4. Cusu insan sınırını bozar şimdide aşk yangını desterenin ricasıyla başlattım ama olmadıpompy reyizin yorumlarına alışman lazım
Yorumların için teşekkürler 3.bölümde artık olaylar başlıyor olacak zaten. Aşk falan şu safhada pek düşünmüyorum açıkçası ama zamanla biraz klişeye bağlayıp aşkı da kalabilirim tabi ama senaryomun gidişatı kafamda belli zaten. Kafamdaki senaryo bitince diziyi de bitireceğim zaten ama güzel hikayeler var
Ben siyasi işler sunmuyorum seyircilere ondanAma neden senin senaryoyu siyaset vurmuyor çinliler gibi beni vuruyor sihirli annemi vurdu hiti 250 mesaj 0 a düstü Halkın Polisini üç defa vurdu Ama bune 4. Cusu insan sınırını bozar şimdide aşk yangını desterenin ricasıyla başlattım ama olmadı
Benimkisi polisiye 2013 tede siyasi vurgun yedi sihirli annem 2016 da aşk yangını yediBen siyasi işler sunmuyorum seyircilere ondan
Sistem böyle işliyor reyiz yapacak bir şey yok RTÜK'de ekmeğinin peşindeBenimkisi polisiye 2013 tede siyasi vurgun yedi sihirli annem 2016 da aşk yangını yedi
Halkîn polisi de devletin yanındaSistem böyle işliyor reyiz yapacak bir şey yok RTÜK'de ekmeğinin peşinde
Bakalım neler olacak diğer bölümlerde.Bu Melek pek iyi kızlara benzemiyor, senin ne işin var tek başına ormanda yürüyüşte? Kaan birisini falan mı öldürdü, sonra bu bodrumdaki kişi de gördü onu oraya falan mı sakladılar?
Çiğdem çok gıcık, sinir oldum şimdiden. Bu arada Melek her şeye maydanoz, sana ne hizmetçiden. Hizmetçi de safoz hemen anlatıyor, klasik TÜRK dizisi.
Eline sağlık @denizz19 um
Vaaayyy okudum mu tam okurum diyorsunBu Melek pek iyi kızlara benzemiyor, senin ne işin var tek başına ormanda yürüyüşte? Kaan birisini falan mı öldürdü, sonra bu bodrumdaki kişi de gördü onu oraya falan mı sakladılar?
Çiğdem çok gıcık, sinir oldum şimdiden. Bu arada Melek her şeye maydanoz, sana ne hizmetçiden. Hizmetçi de safoz hemen anlatıyor, klasik TÜRK dizisi.
Eline sağlık @denizz19 um