Birinciyi bile püskürttüm @eskici gibi birini mi püskürtmeyeceğimTeşekkürler sayın CEO'm sizlere layık olmaya çabalıyoruz.
Böyle saçma tez görmedim bu konuda daha fazla duramam artık.
Birinciyi bile püskürttüm @eskici gibi birini mi püskürtmeyeceğimTeşekkürler sayın CEO'm sizlere layık olmaya çabalıyoruz.
Böyle saçma tez görmedim bu konuda daha fazla duramam artık.
Şampiyonluğuma daha fazla gölge düşürmeden terk et çabuk konumu yoksa banlarım.Birinciyi bile püskürttüm @eskici gibi birini mi püskürtmeyeceğim
Ayy addini bil sen süper moderatör olarak böyle bir yetkin yok çok şişkin gördüm seni sanırım hazımsızlık çekemiyorsun birinciliğimi Maden suyu iç iyi gelirŞampiyonluğuma daha fazla gölge düşürmeden terk et çabuk konumu yoksa banlarım.
Konudan banlamayı kastetmiştim safım benim.Ayy addini bil sen süper moderatör olarak böyle bir yetkin yok çok şişkin gördüm seni sanırım hazımsızlık çekemiyorsun birinciliğimi Maden suyu iç iyi gelir
Püskürtmeyeceğim dedim zaten demek ki daha püskürtmemişim Ayy ne saf bu daHala buradayim
Eskici gibi birini mi püskürtmeyecegim demissin yani bu püskürtecegim anlamina geliyorPüskürtmeyeceğim dedim zaten demek ki daha püskürtmemişim Ayy ne saf bu da
Evet daha teşebbüste bulunmadım demekEskici gibi birini mi püskürtmeyecegim demissin yani bu püskürtecegim anlamina geliyor
Kara Sevda varBen şampiyonum tabi siz kendinizi kandırın durun
Ay Yapım'ın şuan yayında hangi dizisi var la unuttum bi hatırlatır mısın esamesi okunan var mı
Bulunma zaten gerek yokEvet daha teşebbüste bulunmadım demek
Kara Sevda da sezon finaliyle 3 Reyting almıştıKara Sevda var
Seneye fırtına gibi eseceğiz Haberlerin hep bizim şirketten olacak
Biz yürüdüğümüzde arkamızda esen rüzgara "fırtına cıktı" diyorlar. Diğer yapımlar arkadan esen rüzgara "esinti" diyorlarKara Sevda da sezon finaliyle 3 Reyting almıştı
Göreceğiz bakalım esecek misiniz yoksa estirecekler mi size
Ay Yapım'ın Havası söndü artıkBiz yürüdüğümüzde arkamızda esen rüzgara "fırtına cıktı" diyorlar. Diğer yapımlar arkadan esen rüzgara "esinti" diyorlar
Teşekkür ederim desteklerin ve güzel dileklerin içinTebrikler @Bully 2.sezonun kazananı olarak yarışma birinciliğini hak ettin başarılarının devamı olsun