zevzeği pezevenk diye okudum bir an saydıracaktımKes be zevzekliği yarın sabah
zevzeği pezevenk diye okudum bir an saydıracaktımKes be zevzekliği yarın sabah
Ayy onu da yazarım sana ne var kizevzeği pezevenk diye okudum bir an saydıracaktım
senle aramı birkaç gün daha iyi tutucam bir haftaya Tuba hazalı geçer böylece seni sinir edip forumdaki tubişçileri banlattırıcam yani şimdi söz konusu hazal değil de beren olsa işim kolaydı @ozgur2113 @Bully @Yiğitt kaç tane savunucusu var yönetimde ama senin hazalın seveni yok neyse vadiciler dönene ka tubişçilerden kurtulam yeterli işte fırdevs yöreoğlu ve hürrem sultanı takip etmenin faydaları @Çiğdem- ve @eskici gibi polat oplanı takip etsem halim nice olurdu entrika bilmez,oyun bilmezAyy onu da yazarım sana ne var ki
Beren Saat tek başına iktidar.senle aramı birkaç gün daha iyi tutucam bir haftaya Tuba hazalı geçer böylece seni sinir edip forumdaki tubişçileri banlattırıcam yani şimdi söz konusu hazal değil de beren olsa işim kolaydı @ozgur2113 @Bully @Yiğitt kaç tane savunucusu var yönetimde ama senin hazalın seveni yok neyse vadiciler dönene ka tubişçilerden kurtulam yeterli işte fırdevs yöreoğlu ve hürrem sultanı takip etmenin faydaları @Çiğdem- ve @eskici gibi polat oplanı takip etsem halim nice olurdu entrika bilmez,oyun bilmez
Ekli dosyayı görüntüle 51191
kösem sayesinde meryoşumun hüküm sürdüğü avrupa ülkelerinde de beğeneni artar.ssBeren Saat tek başına iktidar.