- Reaksiyon puanı
- 59,736
- Puanı
- 1,060
hep bnm sayemde yukarılardasın ben darbeyi engelleyip 4-5 cuntacıyı bankatmasam ilk 10a zor girerdin
zaten bu listeyi biz düzenliyoruz misal biz olmasak @FurkanTB neye ateş püskürecek; dirilişçi kullarımız kimi kızdırmayı planlayıp konu açacak hoş onların yaptığı gider bizim hoşumuza gider; forumdaki çoğu banlı Tayyip örgütü üyeleri kiminle tartışacak; biz olmasak @Çiğdem- le @vadikızı kendini bulunmaz hint kumaşı olarak tanıtır; biz olmasak @batuhankaralar ve @Forumdash şirketlerini över de över; biz olmasak @denizz19 ile @Aserat ot gibi dizileri kaliteli diye kakalar@xemrexxx sagolsun foruma tekrar döndüm haftaya daha da yükselmeyi düsünüyorum![]()
Siz kac kisiniz pekizaten bu listeyi biz düzenliyoruz misal biz olmasak @FurkanTB neye ateş püskürecek; dirilişçi kullarımız kimi kızdırmayı planlayıp konu açacak hoş onların yaptığı gider bizim hoşumuza gider; forumdaki çoğu banlı Tayyip örgütü üyeleri kiminle tartışacak; biz olmasak @Çiğdem- le @vadikızı kendini bulunmaz hint kumaşı olarak tanıtır; biz olmasak @batuhankaralar ve @Forumdash şirketlerini över de över; biz olmasak @denizz19 ile @Aserat ot gibi dizileri kaliteli diye kakalar![]()
Siz kac kisiniz peki![]()
biz safiye sultanız melun hala öğrenemedin miSiz kac kisiniz peki![]()
Safiye sultan 1 kisi degil mibiz safiye sultanız melun hala öğrenemedin mi![]()
zaten bu listeyi biz düzenliyoruz misal biz olmasak @FurkanTB neye ateş püskürecek; dirilişçi kullarımız kimi kızdırmayı planlayıp konu açacak hoş onların yaptığı gider bizim hoşumuza gider; forumdaki çoğu banlı Tayyip örgütü üyeleri kiminle tartışacak; biz olmasak @Çiğdem- le @vadikızı kendini bulunmaz hint kumaşı olarak tanıtır; biz olmasak @batuhankaralar ve @Forumdash şirketlerini över de över; biz olmasak @denizz19 ile @Aserat ot gibi dizileri kaliteli diye kakalar![]()
Ona bugün ilişmem Gültepe'ye tam vermiş yarın başlarım.@denizz19 yine bize saldirmis bu gel de suna haddini bildir![]()
Unutma o zaman aklinda bulunsunOna bugün ilişmem Gültepe'ye tam vermiş yarın başlarım.![]()
Ona bugün ilişmem Gültepe'ye tam vermiş yarın başlarım.![]()
yarına girdik 8 dk oluyorUnutma o zaman aklinda bulunsun![]()
Kes be zevzekliği yarın sabahyarına girdik 8 dk oluyor![]()