Lacivert - 2.Bölüm | Yeni Bölüm

Ozan ne çakaldır bilmezsin ona böyle tekliflerle gelecen başka türlü okumaz. :A Admine çakal diyen ilk kişi olarak tarihe geçiyorum ban yememe az kaldı gerçi benden vazgeçemez bir üye bir üyedir :F
Olsun sen yine de admine fazla bulasma verir bani gidersin :A

Acaba ne sır varmış Kaan'la ilgili merak ettim :D Çiğdem karanlık yüzünü ortaya çıkarmaya başladı zaten psikolojik sorunları da varmış ama kardeşine niye zarar vermek istiyor ki. ss

Bence Melek'e saldıran da o, çünkü ilk bölümde karşılaşmışlardı, Çiğdem Melek'in bodrumdaki kişiyi fark ettiğini anladım sanırım gerçi bu benim teorim başka bir şey de çıkabilir belki bu işin altından :A

Bu dizi çok beyin yakacak gibi :A

Bölüm sonu da heyecanlı bitmiş haftaya tempo artacak gibi duruyor eline sağlık @denizz19 bölüme puanım 9 :A

Acaba ne sır varmış Kaan'la ilgili merak ettim :D Çiğdem karanlık yüzünü ortaya çıkarmaya başladı zaten psikolojik sorunları da varmış ama kardeşine niye zarar vermek istiyor ki. ss

Bence Melek'e saldıran da o, çünkü ilk bölümde karşılaşmışlardı, Çiğdem Melek'in bodrumdaki kişiyi fark ettiğini anladım sanırım gerçi bu benim teorim başka bir şey de çıkabilir belki bu işin altından :A

Bu dizi çok beyin yakacak gibi :A

Bölüm sonu da heyecanlı bitmiş haftaya tempo artacak gibi duruyor eline sağlık @denizz19 bölüme puanım 9 :A
Hepsi ve daha fazlası Pazar akşamı Fav10'da. :A

Meleğin kapısını hızlıca çalan kişi kim? Ayrıca Kaan'ın evindeki çiğdemle konuşan kişinin bu olayla bağlantısı olabilir..bölüm başında meleğin kapısını hızlıca çalıp kim olduğuna cevap vermeyen kişi gerilimin artmasına sebep oldu..acaba bunları yapan Kaan mı yoksa başka birimi.yada Kaan değilse dahi Kaan'ın evinde tuttuğu kişi kim? Bu bölüm için şüpheli Kaan'ın evindeki olaylar ile çiğdemin konuşmaları olabilir ancak bu yanıltıcıda olabilir.kaan ile melek dışında orada başka kişilerde olabilir.2.bölüm iyi bir bölüm olmuş esrarrengiz olaylar bu bölümdede sürmüş:)

Meleğin kapısını hızlıca çalan kişi kim? Ayrıca Kaan'ın evindeki çiğdemle konuşan kişinin bu olayla bağlantısı olabilir..bölüm başında meleğin kapısını hızlıca çalıp kim olduğuna cevap vermeyen kişi gerilimin artmasına sebep oldu..acaba bunları yapan kapanmı yoksa başka birimi.yada Kaan değilse dahi Kaan'ın evinde tuttuğu kişi kim? Bu bölüm için şüpheli Kaan'ın evindeki olaylar ile çiğdemin konuşmaları olabilir ancak bu yanıltıcıda olabilir.kaan ile melek dışında orada başka kişilerde olabilir.2.bölüm iyi bir bölüm olmuş esrarrengiz olaylar bu bölümdede sürmüş:)
Beğenmene sevindim ilk iki bölüm karakterleri tam rayına oturtmaya çalıştım direk olaylara girseydim büyüsü bozulabilirdi bakalım ilerleyen bölümlerde göreceğiz neler olacağını. :D