Mahallenizden En Çok Hangi Seyyar Satıcı Geçiyor?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Çocukluğumuzda olsun şimdilerde olsun çoğu zaman seyyar satıcılar bağıra bağıra bir şeyler satmak için uğraşırlar.

Peki sizin yaşadığınız muhitte en sık karşılaştığınız seyyar satıcı hangisi? :A

Çarşafçı geçiyor, nevresimçi de (Aynı kişiler yani, anlayın. :A )

Patates-Soğancı bir de. :F

@Bully ciğim sizin oralara da geliyor mu seyyar satıcı :A Malum sen site çocuğusun :F
Ne alaka canım sitelerin önünden geçemez mi :D Zaten ben 9 katlı bir apartmanda oturuyorum şu an tam olarak site denemez ona :A

Sabahları simitçi geçiyor diye anımsıyorum, simitçii diye bağırması aklımda kalmış. :F Küçükken oturduğum sitenin önünden mısırcı geçerdi sürekli yolunu gözlerdik hey gidi günler hey :D

Bir de hayal meyal sütçünün geçtiğini hatırlıyorum, çok uzun zaman önceydi tabii :D

Ne alaka canım sitelerin önünden geçemez mi :D Zaten ben 9 katlı bir apartmanda oturuyorum şu an tam olarak site denemez ona :A

Sabahları simitçi geçiyor diye anımsıyorum, simitçii diye bağırması aklımda kalmış. :F Küçükken oturduğum sitenin önünden mısırcı geçerdi sürekli yolunu gözlerdik hey gidi günler hey :D

Bir de hayal meyal sütçünün geçtiğini hatırlıyorum, çok uzun zaman önceydi tabii :D
Ayy gören de sanır 40 yaşına gelmiş öyle bir lanse etmiş ki olayları :F

@Bully zengin çocuğu, Ankara'nın yüksek sosyete kısımlarında oturuyorlar. Onların oraya anca kuyumcu gelir, hani ev ev gezenler var ya. :A

Doğduğumdan beri 4 ev değiştirdik napayım haliyle öyle bir görüntü oluşmuş olabilir :A

@Bully zengin çocuğu, Ankara'nın yüksek sosyete kısımlarında oturuyorlar. Onların oraya anca kuyumcu gelir, hani ev ev gezenler var ya. :A
Deniz de tam soracak adamını buldu işte naparsın elimden geldiğinde cevaplamaya çalıştım :A

Kuyumcu çıkaramadım hiç. :A Zaten gelseler bile almayız ki en iyi yerden almak varken :A