haberi okursan görürsün (afk idi)O kadar gevezelik edeceğine hangi diziden bahsettiğini söyleseydin bitseydi şu boş muhabbetlerin.
haberi okursan görürsün (afk idi)O kadar gevezelik edeceğine hangi diziden bahsettiğini söyleseydin bitseydi şu boş muhabbetlerin.
La oğlum gerzek misin haber yok diyorum hala haberi okusaydın diyor. Ayrıca sen de izledin o diziyi.haberi okursan görürsün (afk idi)
nasıl yok la twitterda çıkmadı mıLa oğlum gerzek misin haber yok diyorum hala haberi okusaydın diyor. Ayrıca sen de izledin o diziyi.
Yoktu haber ama iki farklı saat diliminde sadece AFK var işte bu da bizim farkımız.nasıl yok la twitterda çıkmadı mı
ben söylemesem haberiniz olmicekYoktu haber ama iki farklı saat diliminde sadece AFK var işte bu da bizim farkımız.
Sen zaten nerde lüzumsuz işler var onlarla uğraş.ben söylemesem haberiniz olmicek
sensin lüzumsuz sen etiketlerine bakSen zaten nerde lüzumsuz işler var onlarla uğraş.
Senin her etiketine baksaydık ohoosensin lüzumsuz sen etiketlerine bak
Foruma hareketlilik katacağıma dair admin beye söz vermiştim işte sözümü tutuyorum.@denizz19 ve egzantrik soruları geri dönmüş, böyle şeyleri nereden bulduğunu anlayamıyorum.
Vallahi o anın şokuyla ne yapacağımı bilemezdim herhalde, bu yüzden net bir cevabım yok.
Kız çok güzelmiş ya nerde oynuyor buaa karadenizde olmaz öyle şeyler bir laz kızı olarak babamada bırakmam gerekeni ben yaparım