Damien Duff
Favori Üye
Aşk yangını mini dizi bilinen 10.BölümlükNedenini söyle, ona göre düşünürüz.
SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aşk yangını mini dizi bilinen 10.BölümlükNedenini söyle, ona göre düşünürüz.
düşünülücek birşey yok hiçbir yaptığım yarışma dizilerin sistemde olmasını artık istemiyorumNedenini söyle, ona göre düşünürüz.
Ben de şimdilik bir şey demeyeceğim, ama yarın özelden bu konuyu konuşalım en iyisi.düşünülücek birşey yok hiçbir yaptığım yarışma dizilerin sistemde olmasını artık istemiyorum
eğlencelik yapmak daha mantıklı şimdirik iyi akşamlar daha birşey demicem
FOX çıkmadı, bu yüzden sen de çıkmayacaksın.çıktım ben sistemden fox gibi
Keşke bir lafa bakıp hemen vazgeçmesen bazı şeylerde. Yaptığın yarışma olsun, yazdığın diziler olsun hemen vazgeçiyorsun. Çok fevri davranıyorsun.Reytingler bundan sonra ölçülmeyecektir. Çok yorucu olması bir yana, bazılarının egolarını öne sürüp bir çift laf bile söylemekten aciz olmaları ve bencilce davranıp kalp kırmayı tercih etmeleri nedeniyle bu kararı aldım; herkes için hayırlı olsun.
Diğerlerine bildirim gitmiyor olabilir mi ben ölçeydimde lise arkadáşım yüzünden vermiyorReytingler bundan sonra ölçülmeyecektir. Çok yorucu olması bir yana, bazılarının egolarını öne sürüp bir çift laf bile söylemekten aciz olmaları ve bencilce davranıp kalp kırmayı tercih etmeleri nedeniyle bu kararı aldım; herkes için hayırlı olsun.
Yaşanan sorunlar olmasaydı ben devam edecektim. Ama yaşanan bir gelişme nedeniyle isteğim kaçtı. Kesinlikle haklısın, ama yaşanan olaylar nedeniyle hevesim kırıldı. Gerçi devam etme ihtimalim de var, bu yüzden asıl kararımı sabah vereceğim.Keşke bir lafa bakıp hemen vazgeçmesen bazı şeylerde. Yaptığın yarışma olsun, yazdığın diziler olsun hemen vazgeçiyorsun. Çok devri davranıyorsun.
Geçenlerde de az kişi var diye sonuçları direk yazacam demiştin de vazgeçirdik.
Bu reyting sistemi eğlenceli oluyor ama bir düzen sağlanamadı malesef.
@xemrexxx i çağır benim bodrumdaki etkilemek için buna ihtiyacım varKeşke bir lafa bakıp hemen vazgeçmesen bazı şeylerde. Yaptığın yarışma olsun, yazdığın diziler olsun hemen vazgeçiyorsun. Çok devri davranıyorsun.
Geçenlerde de az kişi var diye sonuçları direk yazacam demiştin de vazgeçirdik.
Bu reyting sistemi eğlenceli oluyor ama bir düzen sağlanamadı malesef.
Zaten bunun olacağını belliydi ben halkın polisin de yazmıştım 176.Bölümde yazmıştım askeri darbe yapıcak derken osmanlı darbesi oldu bir şeyi 40 kere soylersen olurYaşanan sorunlar olmasaydı ben devam edecektim. Ama yaşanan bir gelişme nedeniyle isteğim kaçtı. Kesinlikle haklısın, ama yaşanan olaylar nedeniyle hevesim kırıldı. Gerçi devam etme ihtimalim de var, bu yüzden asıl kararımı sabah vereceğim.
Tamamına yorum at şunun @xemrexxx@Çiğdem- sayemde ab olmuşun
@mrt-06 10 güne geliyor zaten reytingleri o ölçer, ona dahil olursun.düşünülücek birşey yok hiçbir yaptığım yarışma dizilerin sistemde olmasını artık istemiyorum
eğlencelik yapmak daha mantıklı şimdirik iyi akşamlar daha birşey demicem
O yazın yapmaz@mrt-06 10 güne geliyor zaten reytingleri o ölçer, ona dahil olursun.
Tahmin ettim@mrt-06 10 güne geliyor zaten reytingleri o ölçer, ona dahil olursun.
O yazın yapmaz
Görev onun, bu sıralar da çokça yapım var. Ben rica edeceğim zaten, benim tek lafımla yapacaktır.Tahmin ettim
Darbe olayından sonra kış dizilerimi başlatıyorum mypcd ve aşk katliam 2017 deki yaz dizim olucakGörev onun, bu sıralar da çokça yapım var. Ben rica edeceğim zaten, benim tek lafımla yapacaktır.
aaa atacan başka tabi onun yönelttiği bir şeye destek olmamız gerekir onun hatrına tekrar sistemlere dönebiliriz destek amaçlı@mrt-06 10 güne geliyor zaten reytingleri o ölçer, ona dahil olursun.
Senin bu sistemden ayrılma nedenin belli zaten, özelden konuştuk. Atacan o dediğin şeyi yapmaz. Zaten görev onun, layıkıyla yerine de getiriyordu. Yine getirir, geliyor son 10aaa atacan başka tabi onun yönelttiği bir şeye destek olmamız gerekir onun hatrına tekrar sistemlere dönebiliriz destek amaçlı
gelsin bakalım özelde bir kulağını çekelim bizim konumuzda yeniden coşsun anlatıcak çok şeyi vardır sorucaklarımda öyleSenin bu sistemden ayrılma nedenin belli zaten, özelden konuştuk. Atacan o dediğin şeyi yapmaz. Zaten görev onun, layıkıyla yerine de getiriyordu. Yine getirir, geliyor son 10
Önce forum işlerini yerine getirmesi lazım, senaryo reytingleri öncelik.gelsin bakalım özelde bir kulağını çekelim bizim konumuzda yeniden coşsun anlatıcak çok şeyi vardır sorucaklarımda öyle