batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
Aga baktılar olmuyor kırmızı takıma darbe yaparak amaçlarına ulaşmaya çalıştılara ama başarılı olamadılar işte
Aga baktılar olmuyor kırmızı takıma darbe yaparak amaçlarına ulaşmaya çalıştılara ama başarılı olamadılar işte
Aynen ben, sen ve legolas olmasak Mavi takım bitmişti.Aynı şeyi ben yazacaktım şimdi, biz çok güçlüyüz demiştim ilk takımlar açıklandığında ''Kırmızı takım çok zayıf kalmış, açık ara Mavi Takimdan biri kazanır.'' yazmışım.
![]()
Bu gidişle mavi takım bırakmayacaz teker teker gi-de-cek-ler!Aga baktılar olmuyor kırmızı takıma darbe yaparak amaçlarına ulaşmaya çalıştılara ama başarılı olamadılar işte![]()
bizden hiç eleme olmuyor nasıl olsa yetişir bencede cnm yakında rakip kalmayacak vlla karşımızdaTamamdır, düzelttim.
Bence omer67'yi eleyin, hiç yok. Dark gelebilir o zamana.![]()
Ben varken, kırmızı takım çok görür.bizden hiç eleme olmuyor nasıl olsa yetişir bencede cnm yakında rakip kalmayacak vlla karşımızda![]()
![]()
![]()
Öyle bir şeyi nerede dedi? 😱
Elendi bir kere, elendi.![]()
Noldukidarkleqend işte ayoll ozan bugün onunda diskalifesi kalktı dedi yarış kaybederseniz onu elersiniz dedi![]()
![]()
![]()
Şu anda forumda bulunmayan bir süeü kişi yarışmacı gözüküyor nerden bulmuşlar bu yarışmacıları yoksa en başta dolu görünsün diye yapılan bir taktik mi bubizden hiç eleme olmuyor nasıl olsa yetişir bencede cnm yakında rakip kalmayacak vlla karşımızda![]()
![]()
![]()
Mobilden oynanmıyor
Yakında laptopa geçeceğim o zaman gorun siz beni![]()
Tüm mavi takım oy kullanırsa bugün bitiririz, ama kullanmazsa yarına mecbur.
darkleqend banlandıya cnm darbe olduğu gün onu diyoruzNolduki![]()
Oha neden[emoji33]darkleqend banlandıya cnm darbe olduğu gün onu diyoruzayrıca doğuda banlanmış
![]()
bilmiyorum ama büyük ihtimalle 15 gündürOha neden[emoji33]
Doğuuuuu[emoji22] kaç günlüğüne banladı doğucum![]()
15 gün doğusuz napcazbilmiyorum ama büyük ihtimalle 15 gündür![]()