2016 LYS sonuçları açıklandı!
Sonuçlar için tıklayın: https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=4113
LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından 26 Temmuz- 2 Ağustos 2016 tarihleri arasında adaylar tercihlerini yapabilecekler.
TS2 puanım 356 - sıralamam 86 bin
Bende anlamadım valla.. Geçen sene dediğin gibi erken açıklanmıştı.İnsallah herkes istedigi puani almistir bu sene neden böyle gec aciklandi acaba gecen sene temmuz sonunda tercih sonuclari bile aciklanmisti ama bu sene tercihler ayni tarihte yeni basliyor @Harunnn60
Sen kendini denemek için girmiştin sanırım?TS2 puanım 356 - sıralamam 86 bin
Tercih yapacağım ama sadece İstanbul için şansımı deneyeceğim. Radyo Televizyon Sinema bölümü içinBende anlamadım valla.. Geçen sene dediğin gibi erken açıklanmıştı.
Sen kendini denemek için girmiştin sanırım?
Osym kafayi yemis galibaBende anlamadım valla.. Geçen sene dediğin gibi erken açıklanmıştı.
Sen kendini denemek için girmiştin sanırım?
Nişantaşı' na git %75 burs veriyorlar zaten önüne gelene.Tercih yapacağım ama sadece İstanbul için şansımı deneyeceğim. Radyo Televizyon Sinema bölümü için
Benide aldirsana radyo televizyonaTercih yapacağım ama sadece İstanbul için şansımı deneyeceğim. Radyo Televizyon Sinema bölümü için
Nişantaşı özel üniversite değil miHahah @Billy Kane unutmuşum. Küser şimdi bana.
Nişantaşı' na git %75 burs veriyorlar zaten önüne gelene.
Torpil yok puanın kaçBenide aldirsana radyo televizyona
Keyfim yerinde istersen küfret umrumda değil.Hahah @Billy Kane unutmuşum. Küser şimdi bana.
Nişantaşı' na git %75 burs veriyorlar zaten önüne gelene.
Dirilişe laf atacağım o zaman.Keyfim yerinde istersen küfret umrumda değil.
Tercih yapacaksan özelden detaylı konuşuruz.Nişantaşı özel üniversite değil mi
Şimdilik tabii sonra acısını çıkarırım.Dirilişe laf atacağım o zaman.
Hayırlı olsun.
Tercih yapacaksan özelden detaylı konuşuruz.
Yapacağım bana yardım edersin.Dirilişe laf atacağım o zaman.
Hayırlı olsun.
Tercih yapacaksan özelden detaylı konuşuruz.
Daha ne konuşuyonGirmedim ki sinava
Osym kafayi yemis diye bosuna demiyorum benGüzel haberlerinizi bekliyoruz, umarım herkes istediği puanı alabilmiştir.
ÖSYM, bugün açıklayacaktı. Sonra yarına erteledi, bir anda bugün açıklama kararı aldı. İlginç.
İlla sinava girmemiz mi gerekiyor sen bana bir kiyak gecersinYapacağım bana yardım edersin.
Daha ne konuşuyon
Twitter saolsun her bilgiden anında haberdar oluyorum.Osym kafayi yemis diye bosuna demiyorum ben
İlla sinava girmemiz mi gerekiyor sen bana bir kiyak gecersin
Twitter iyi is görüyorTwitter saolsun her bilgiden anında haberdar oluyorum.