Onlar seneye olacaklar.yüksek soyete, seviyor sevmiyor yani bu yaz başlayan diziler bu etkinlikte olucakmı yoksa seneyemi olucaklar @Yiğitt
Eşkiya, Ertuğrul, Kırgın Çiçekler ve Kiralık Aşk umarım bunlardan birisi kazanır
Onlar seneye olacaklar.yüksek soyete, seviyor sevmiyor yani bu yaz başlayan diziler bu etkinlikte olucakmı yoksa seneyemi olucaklar @Yiğitt
Eşkiya, Ertuğrul, Kırgın Çiçekler ve Kiralık Aşk umarım bunlardan birisi kazanır
aklıma şey gelmişti oyüzden sormuştum güneşin kızları daha 2 aylık diziyken yılın dizisi seçilmişti altın klebekte aday falanda değilkenOnlar seneye olacaklar.
O Kanal D farkı.aklıma şey gelmişti oyüzden sormuştum güneşin kızları daha 2 aylık diziyken yılın dizisi seçilmişti altın klebekte aday falanda değilken
ıyyy şimdi onlarda aday olacak değilmiO Kanal D farkı.
Hatırladığım kadarıyla 75 dizi olacak toplamda, geçen yıl ki gibi.ıyyy şimdi onlarda aday olacak değilmi
Geçen sene Ertuğrul oldu bu senede olacakıyyy şimdi onlarda aday olacak değilmi
o saydığım 4 diziden birisi olsunda fark etmez benim için ama ertuğrul eşkiya finali isterim tabi finale eşkiya çıktığı sürece benim terciğim belliGeçen sene Ertuğrul oldu bu senede olacak
Kvp garanti finalde olur yineo saydığım 4 diziden birisi olsunda fark etmez benim için ama ertuğrul eşkiya finali isterim tabi finale eşkiya çıktığı sürece benim terciğim belli
sanmıyorum bu sefer protesto yapıyorum hiç oy kullanmıcam vadiyeKvp garanti finalde olur yine
Eşkiya antisi vadiciler var final şansı var mı? Kırgın Çiçekler belkisanmıyorum bu sefer protesto yapıyorum hiç oy kullanmıcam vadiye
eşkiya ertuğrul kırgın çiçekler bu 3 diziden 2 si finalde olur benim terciğim eşkiya ertuğrul finali ama kırgın çiçeklerde atak yapabilir
vadicilerin anticilik ypması sıkıntı olabilir ama eşkiya izleyende bir çok vadici var hem vadi anticileri bu forumda daha çok ve onlar eşkiyaya oy vericekler büyük ihtimalleEşkiya antisi vadiciler var final şansı var mı? Kırgın Çiçekler belki
görüyon mu takası @Resul... hesabından girip basıyor eksiyiAyy o ne anlar kaliteden Gerçi sen de anlamıyon niye birlik olduysam senle
klasik vadici
tekrar jet uçağıyla dönüp olmamışa çevirmiş