Dizi Savaşları - 7. Hafta Sonuçları | Çeyrek Final

Yani ilk günden son güne hep kuzey güney 1.oldu yani bizim hiç mi güzel sahnemiz yok o kadar sağlam sahneler atıyoruz ama yine o birinci oluyor. :( Artık duygu sömğrüsü yaparak oy toplayayım diyorum :A
Ben de bayılmıyorum, ama herkes ister istemez zamanında izlediği ve özel olarak bağ kurduğu dizilere bir tık daha yüksek puanlar verebiliyor. Benim Gültepe'ye, senin veya @Çiğdem-'in de Kırgınlar'a sürekli tam puan vermesi gibi; takdir edersin ki bu da kolay kolay durdurulacak bir şey değil. :X

Ben de bayılmıyorum, ama herkes ister istemez zamanında izlediği ve özel olarak bağ kurduğu dizilere bir tık daha yüksek puanlar verebiliyor. Benim Gültepe'ye, senin veya @Çiğdem-'in de Kırgınlar'a sürekli tam puan vermesi gibi; takdir edersin ki bu da kolay kolay durdurulacak bir şey değil. :X
Ayy atma be Çiğdem kuzey güneye oy veriyor sürekli :D

Ana fikri aldıysan yeter. :A
Ana fikir şike var :A

elenmeden eşkiyaya hep tam puan veriyordum mesala :A :A :A

kırgın çiçekleri @MayısKralı çok kötü kullanıyor okadar sahne varken düşük sahneleri bulmak başarı ister galiba :A sen kemali kullanmadn kırgın çiçekler yönetiyorsun koysana kemalim yapmazı dizinin gerçek starı o gerisi hikaye :F
O zaten neyi beceriyor ki bunu da becersin Leyla ile mecnundan önce elendi saf :A

O zaten neyi beceriyor ki bunu da becersin Leyla ile mecnundan önce elendi saf :A
aa bu hafta omu elenmiş 😱

feride toprak sahneleri kemalim yapmaz sahneleri hiçbiri yok bu dizide kızların hoşuma gitmeyen bazı sahneleri olmuştu buda cımbızla gidip onları tutup seçmiş :F

elenmeden eşkiyaya hep tam puan veriyordum mesala :A :A :A

kırgın çiçekleri @MayısKralı çok kötü kullanıyor okadar sahne varken düşük sahneleri bulmak başarı ister galiba :A sen kemali kullanmadn kırgın çiçekler yönetiyorsun koysana kemalim yapmazı dizinin gerçek starı o gerisi hikaye :F

Koydum @Aserat aklımı çeldi,o yüzden değiştirdim :A

Haftaya yürekleri titretecek bir sahneyle geliyorum, duygulanmayan duygusuzdur :A

Finale çıktığım an şampiyonum zaten :F

Bak bak gidip diziye laf çatıyo çaktırmadan. :A Leyla ile Mecnun bu ülkeye gelmiş en aykırı en kaliteli işlerden biridir. Şuradaki dizilerden kalite anlamında 3 4 gömlek de üstündür. Geçelim o işleri efenim. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking