NOW Hayat Sevince Güzel - Dizi Yorumları

Dünkü bölüm yorumgüzel bölümdü yine ama hemen aşk konusuna girilmesi dizinin konusunu bozacak gibi komedi sahneleri çok iyiydi :oley:
Daha iyi bir bölüm beklerdim haftaya daha güzel olacak
Puan 8

yarın ki bölüm güzel olacak gibi hanım köylü de bitti total 4-,50 ab 2.75-3 abc1 de 3,50-3,75 arası alacak ben ilk 2 bölümü ve 6 bölümü izlemiştim:oley:

Diziyi izlemeye başladım şu ana kadar güzeldi :Z:D

ve olaylar başladı dizi süper:oley:GÜZELLİİK YARIŞMASI BAŞLADI

Son düzenleme:
Yarışma çok eğlenceli :Z

Diziye dram koymayın komedi hali çok iyi :Z ve pislik Zeynep :)

Son düzenleme:
Zeynep sinirimi bozdu olsun zevk katıyor reklamdan biraz dan dönecez :D

Karpuz yemeye yarışma sahnesi çok çok iyiydi :noworry:Zeynep ise çok komik ya :bhr:hem gıcık :A:Z

Samet emine ile beraber olduğunu söyledi :Z ben gerçek sandım :bağır::T:Osman A iyi oldu karısı nı boşasın önce

Şimdi zarife barış ımı yoksa savaş ımı seviyor ama her ne kadar savaşçı olsamda barışa üzüldüm 🙁

Bu bölüm dede nin sahneleri olsun diye onları geçiştirdiler :) zarife babası olayı da çok iyi götürüyor bölüm ü :Z

Son düzenleme:
Zarifenin babasının serbest kalmasına sevindim 😎
Yarışma çok iyiydi :oley:baya. Güldük savaş zarifti daha çok hakediyor. :Z:ZAma hep zarife
ona bağrıyor :( reklamdayız

Muhazzam bir bölüm izledik :oley:zarife nin babasının olayı çok iyiydi öte yandan köydeki yarışmalar falan savaş ın kıskançlıkları barış derken bölüm dolu dolu geçti :Z:Z
Fragman süper:Z bundan sonra dizinin sıkı takipçisiyim :):D:A

Zarife nihayet söyledi Savaş'ı söylediğini :D Her ne kadar yorum yapmayı unutsam da her bölüm izleyip iyi gülüyorum :F

İkizler yine formundaydı :A

Zarife Savaş ile işi iyice ilerletti, bizim @Çiğdem-'den hala ses seda yok. :A @xemrexxx @destere @denizz19 @ozgur2113 @eskici

Cp4UT5-WYAA38QA.jpg