'Umutsuz Adam' Final Yapıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,315
Puanı
1,060
Yayın hayatına 19 Haziran'da başlayan Umutsuz Adam'dan beklenen haber geldi.

E Yapım imzalı dizi, ilk kitabını yazdıktan sonra bir daha eski başarısına kavuşamadığı için psikolojisi bozulan ve bununla birlikte ailesiyle birlikte yeni bir hayata yelken açan İlker isimli bir yazarın hikayesini konu alıyordu. İlk bölümüyle büyük ilgi gören yapım, sonraki bölümlerde aynı ilgiyi elde edememesi nedeniyle 5. bölümüyle ekranlara veda edecek. Öte yandan 4. bölüm bu akşam, 5. bölüm ise Salı akşamı Fav10'da olacak.

Ancak E Yapım, Ağustos sonu veya Eylül başında yayına girmesi planlanan ve forumdaki üyelerin başrollerinde yer alacağı yeni komedi dizisi için hazırlıklara devam ediyor; takipte kalın. :)

Son düzenleme:
Belliydi biteceği. Hikayesi ilerleyebilecek bir kıvamda değildi. Beklenen son oldu. Son bölümüyle Total 2,25 AB 2,39 almıştı bu oranlarla devam etmesi imkansızdı. :F Yeni komedi dizisini bekliyoruz. :A

Belliydi biteceği. Hikayesi ilerleyebilecek bir kıvamda değildi. Beklenen son oldu. Son bölümüyle Total 2,25 AB 2,39 almıştı bu oranlarla devam etmesi imkansızdı. :F Yeni komedi dizisini bekliyoruz. :A
Aslında reytingler yaz için aşırı kötü değil, ama bu dizide içime sinmeyen bir şeyler vardı. Bu açıdan yeni dizi daha güzel olacak inşallah. Bu arada oylarını da unutmadığını umuyorum. :A

Şaşırmadık :A

Neyse en azından buna final yapıyorsun da diğerleri gibi yarım kalmıyor :A

Aslında tam bir final değil, stoktakileri bitiriyorum. Hatta bir bölüm daha vardı, ama 5'in sonunun biraz daha uygun olduğuna karar verdim. :A

Bu arada yeni dizimde forum üyeleri başrolde olacak, yani sen de olabilirsin; bu yüzden senin de yorumlarını bekliyor olacağım tıpkı şu an oylarını beklediğim gibi. :A

Aslında tam bir final değil, stoktakileri bitiriyorum. Hatta bir bölüm daha vardı, ama 5'in sonunun biraz daha uygun olduğuna karar verdim. :A

Bu arada yeni dizimde forum üyeleri başrolde olacak, yani sen de olabilirsin; bu yüzden senin de yorumlarını bekliyor olacağım tıpkı şu an oylarını beklediğim gibi. :A
Her konuyu oya bağlıyorsun hemen valla helal olsun :A

Hayır hiçbir zaman 1 reytingi geçemedi :F

Finali bu akşam yayınlanacak olan 4. bölümle yapmaya karar verdim, haberiniz olsun. :X