6-12 Haziran 2011 En Çok Mesaj Yazan Üyeler

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,402
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bu hafta herkes cok mesaj yazmis, herkes cok aktifti herkesi tebrik ediyorum !

Geçtiğimiz hafta 400 küsür mesajla 1. olmuştum bu hafta 486 mesajla 4. Legend Killer maşallah yorumsuz konu bırakmamış... 1 haftada 1000 mesaj yazmış neredeyse :D

oba bu seferde 9.olmuşum yala o kadar mesaj yazmıştım ama herkes çok aktif herkesi tebrik ediyorum
bu arada şimdiden söyleyeyim ben bu hafta fazla aktif olamayacağım 2 ayda 150 lira ödedik interneti değiştirecem

Biz bir kampanyaya üyeyiz. Ne yaparsan yap istersen sabah akşam internete gir 60 lira geliyor. Siz de bu tür bir kampanyaya üye olabilirsiniz.

Bu hafta herkes yükselmiş. Sadece ĹєG∑ηĐ. KıLLЄ® yükselmemiş. O uçmuş. :D Bende baya yükselmişim. :)

oba bu seferde 9.olmuşum yala o kadar mesaj yazmıştım ama herkes çok aktif herkesi tebrik ediyorum
bu arada şimdiden söyleyeyim ben bu hafta fazla aktif olamayacağım 2 ayda 150 lira ödedik interneti değiştirecem
Sınırsız tarifeye geç. 50 TL ödersin ne yaparsan yap :)

374 ve 398 ile 2.olurken bu hafta patlama yapıp 490'a çıkmama rağmen sıra olarak 3.sıraya düşmüşüm :)

Yazın gelmesiyle üst sıralardaki sayılar epey artacak anlaşılan. Sınavlarım bitsin, 1000'i zorlayacağım :):)

Önemli olan 500 mesaj veya 60 konu değil... Kaliteli konu aç da 1 konu bile yeter... Kimse yanlış anlamasın... Bu sıralamalardaki tüm arkadaşlar kaliteli konular açmakta ve kaliteli mesajlar yazmaktadır... Lafın gelişi söyledim.

Legend Killer bu hafta çok aktifti... Siteyi bir açıyorum son mesajlar kısmında son mesajı kimin yazdığı görülüyor ya orada bütün mesajlarda Legend Killer yazıyordu. Bilmem anlatabildim mi ama beklediğim bir sonuçtu... 11,000 mesaja yaklaştı...