Show Gülümse Yeter - Dizi Yorumları

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,303
Puanı
1,060
Show TV'nin iddialı dizisi Gülümse Yeter bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Başrollerini Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin'in paylaştığı; yapımcılığını MF Yapım'ın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin, senaristliğini ise Banu Kiremitçi'nin üstlendiği yapım, ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

Diziyle ilgili tüm yorum ve eleştirileri bu başlık altından yapabilirsiniz.

Gülümse Yeter, yeni bölümleriyle her Salı 20.00'de Show TV'de.

gulumse-yeter.png

Bekliyoruz @denizz19 Bu dizi en az Nisana kadar sürer yazıyorum buraya :D

@denizz19 Senarist Banu Kiremitçi ve Pamir Pekin için bu diziden sonra İDK'yada başlayacaksın eminim :A

O dizi büyük ihtimalle gelecek ay başlayacak, hatta geçen gün Dedikoducu Çocuk Yağmur Tanrısevsin'in de kadroda olduğunu söylemişti. Yani illa ki başlayacak. :)

Evet Yağmur'unda olduğu yönünde söylentiler var. :D Yani öyle bir şey olursa bir taşla iki kuş misali olacak benim için. :D

@Aserat kesinleşmiş Yağmur, konuyu ben açabilir miyim :D

Söylenti olarak açsak, çünkü İDK'da Eda ve Pamir'inde oynamayacağı kesinleşti ve konusu açılmamıştı bunuda habere eklerim. :D

Öner Erkan'da dizideymiş @Aserat :D
Dedikoducu Çocuk'tan açıldığı anlaşılırsa haber doğru olmasına rağmen kilitlenir, çünkü Twitter kaynaklı haberler yasak. Bence biraz bekleyelim, acelesi yok. :X

Bekliyoruz @denizz19 Bu dizi en az Nisana kadar sürer yazıyorum buraya :D

@denizz19 Senarist Banu Kiremitçi ve Pamir Pekin için bu diziden sonra İDK'yada başlayacaksın eminim :A
Ben İDK tekrarlarına denk geldikçe bakıyordum zaten. Ama başlamam söz konusu değil. :D

Gülümse Yeter az sonra Show TV'de keşke 20:30'da başlasa daha iyi başlangıç yapabilirdi sanki ama ben yarın diziyi daha izlemeden 2,75 - 3 aralığında alacak diyorum.

Basarilar diziye.
Sagdaki kisilerin konusunu soldakilerden daha cok merak ediyorum. Pamir ve kutsinin huzur sokagindaki kizkardesinin ask öykusunu :)

İyi başlangıç yaptı dizi. Henüz jenerik girmedi ama girecektir diye düşünüyorum. :D Erdal Özyağcılar şahane her zamanki gibi.