Suriyelilere Verilen Haklar (!)

Mesele de o, ne mutlu Türküm diyene diyebilecekler mi yoksa kendi içlerine gömülüp Arap kültürünü yavaş yavaş ülkede genişletecekler mi? Araplar tarih boyunca bizi pek sevmemiştir bizim onları sevdiğimizin aksine, bugün asırlarca Osmanlı'nın hükmettiği Arabi topraklara gidecek olsanız Osmanlı mimarisinin çok büyük bölümünü yıktıklarını, yok ettiklerini görürsünüz. Söz gelimi en son Suudlar da böyle yapmıştı diye hatırlıyorum, Kabe çevresinde artık Osmanlı izi bulmak zor. Bu da demektir ki bu herifler aslında dibine kadar kavimci. Yani pek sanmıyorum Türk kültürüne ayak uyduracaklarını.

@Doğu Bir gece ansızın 2 milyon vatandaş yapacak kadar yürek yemiş olmadıklarını biz de biliyoruz, bunu adım adım azar azar yapma amacındalar. Önce 10 bin 20 bin kişi alacaklar, bakın aldığımız bu diyecekler ve bunun devamı gelecek. 10 sene sorma bir bakmışsın ülkede mülteci kalmamış, hepsi vatandaş olmuş. :)

Bu gelen suriyeliler zaten Suriye'nin kuzey bölümünden yani Türkiye ile sınır olan yerlerden gelenler.Çoğu az çok Türkçe biliyor.Türk kültürünüde bilen insanlar.Çokta Arap milliyetçisi olduklarını düşünmüyorum öyle olsa kalıp mücadeleye katılırlardı.

Suudların mimariyi yıkmasıda normal.Adamlar vahhabi bildiğim kadarıyla.Hz.Hatice'nin evi dahil olmak üzere birçok önemli tarihi eseri yıktılar.Türbeleri yıktılar.Hatta Hz.Muhammed'in evini bile yıkacaklardı.Yani yıkma konusunda ben çok kasıtlı olarak burayı Osmanlı yapmış hadi yıkalım kafasında olduklarını düşünmüyorum.

Yahu Suriyeli kadınlar icin bir sey diyemem ama erkekleri bildigin sapık ruhlu insanlar. Hee dersin bizim erkeklerde sanki öyle değil mi diye tabi bizim aramızda var. Ama onlarda daha fazla. Istanbul Fatih'te geziyoruz sürekli bir kızlara bakış atma. Bir onlara gözetleme filan. Millet rahatsız oluyor iste. Daha bugün 3 yaşında ki bir çocuğa tecavüz etmeye kalkışmışlar. Şimdi bu kadar sey olunca insanlarda da bir soğuma oluyor.

Savas bitti demedim. Bittiği zaman dedim.
Bizde de Atalay filizler var ozgecanin katili var pkk bu topraklardan çıkti. Suriyeler bunlara bakıp senin yorumunu yapsa nasıl hissedersin

Mnir takama her toplumun %5i sapıklik eğilimi gösterir. Bunlara bakarak bir toplumu yargılanmamak lazim. hele taksimde yılbaşında olanları baksak benzer sapıklar bizde de var.

Bizde de Atalay filizler var ozgecanin katili var pkk bu topraklardan çıkti. Suriyeler bunlara bakıp senin yorumunu yapsa nasıl hissedersin

Mnir takama her toplumun %5i sapıklik eğilimi gösterir. Bunlara bakarak bir toplumu yargılanmamak lazim. hele taksimde yılbaşında olanları baksak benzer sapıklar bizde de var.
İşte bizimkiler yetiyor başkalarına gerek yok. :)
Ayrıca burada ne yazmışım beyazsoy okur musun.
He dersin bizim erkeklerde sanki öyle değil mi diye tabi bizim aramızda var.

Suriyeliler zaten bizim hakkımızda yorumlar yapıyor.

Denizde Boğulup Ölmek Türkiye'de Yaşamaktan Daha İyi

Birilerine Çomar deyince siz sahip mi oluyorsunuz yanı))) işte bu tip insanların ruh hali hemen hemen hiç bir şey üretmez Türkiyede çakılı çivileri yoktur sürekli eleştirir her şeyin en iyisini onlar bilir kendilerini Ülkeni ve tüm insanların üstünde gören narsit abartılmış gerçek dışı ruh halindeler)))) bunlar ciddiye almak lazım ama psikayatristker ciddi almalı)))

İşte bizimkiler yetiyor başkalarına gerek yok. :)
Ayrıca burada ne yazmışım beyazsoy okur musun.

Suriyeliler zaten bizim hakkımızda yorumlar yapıyor.

Denizde Boğulup Ölmek Türkiye'de Yaşamaktan Daha İyi
Yahuu neden ölmeyi tercih ediyorlar çünkü bizde yok dergimiz ırkçılık diz boyu. Almanların Türklere yapmadıği ırkçılığı biz Suriyelere fazlasıyla yapıyoruz çocuk da burda yasamaktan bıkmış ölmeyi tercih ediyor.

Türk toplumu için Suriyeliler bir imtihan ama kaybettik yeri geldiğinde insanlık da kül bırakmayız ama canlarını kurtarmak için gelen Suriyelilere yaptığınız muamele ortada.

Bu olaylar olmadan önce tanıdığım Suriyelilere imrenirdim bizim toplumun 50 yıl önceki saflık vardı şimdi gördüklerim de çoğunluk öyle. Suriyeliler bize ikiyüzlügunuzu yüzümüze vurdu diyebiliriz umarım öz eleştiri yaparız

Yahuu neden ölmeyi tercih ediyorlar çünkü bizde yok dergimiz ırkçılık diz boyu. Almanların Türklere yapmadıği ırkçılığı biz Suriyelere fazlasıyla yapıyoruz çocuk da burda yasamaktan bıkmış ölmeyi tercih ediyor.

Türk toplumu için Suriyeliler bir imtihan ama kaybettik yeri geldiğinde insanlık da kül bırakmayız ama canlarını kurtarmak için gelen Suriyelilere yaptığınız muamele ortada.

Bu olaylar olmadan önce tanıdığım Suriyelilere imrenirdim bizim toplumun 50 yıl önceki saflık vardı şimdi gördüklerim de çoğunluk öyle. Suriyeliler bize ikiyüzlügunuzu yüzümüze vurdu diyebiliriz umarım öz eleştiri yaparız
gerçekten bizim insanlığımız bitmiş yazıklar olsun toplumun %80 i istemiyor suriyelileri halbuki bizden daha insanlar daha medeniler
dediğin gibi sınıfta kaldık bu konuda

türkiyede türklerden başka kim varsa onları seviyorlar zaten bir tek türkleri sevmiyorlar
:F :F :F

Annen de izlemiyordur kesin o zaman :A Biliyorum muhtar oldugunu sen siyasete atilsan nolur sen bizi ac bıraktırırsın :F
hahah ayy vlla sigaradan başlarım önce öyle kurallar koyarımki 1 yıl sonra türkiyede artık sigara içen kimseyi bulamazsın 1 yılda temizlerim sigarayı ülkeden :A :A :A

Aga adamlar kendi ülkesindeki vatandaşlara ırkçılık yapıyor kin nefretle bakıyor.Suriyeliye hayli hayli ırkçılık yapar

Diğer insanları bilmem ama kendi adıma konuşmam gerekirse ben yeri geldiğinde kendimi de yerin dibine sokarım.Özeleştiri yapmasını bilirim.O çomar yorumum benim açımdan mala mal demektir.(Sana gerizekalısın demiyorum.Sadece olanı söyleme)

Bu ülkede ayrışmayı yapan ben değil ya da benim gibiler değildir.Bunu yapan İslamcılardır.Ben İslamcı bir ailenin(Anne tarafı) çocuğuyum.Ama kendi ailemden nefret etme durumuna geldim iktidar yüzünden.Sizde biraz kendinize birazcıkta olsa özeleştiride bulunun karşı tarafa suç atmadan önce.
Saçma sapan ideolojiler yüzünden aileden nefret etme noktasına gelmen bile sizin yolunuzdan uzak durmak gerektiğini daha iyi anlatıyor :)

Aga adamlar kendi ülkesindeki vatandaşlara ırkçılık yapıyor kin nefretle bakıyor.Suriyeliye hayli hayli ırkçılık yapar

Saçma sapan ideolojiler yüzünden aileden nefret etme noktasına gelmen bile sizin yolunuzdan uzak durmak gerektiğini daha iyi anlatıyor :)
Aynen bizim Avrupalılardan ustunuz onlar ırkçı biz insan sevgisiyle doluyuz diye hava basiyorduk Içimizdeki kürt roman ırkçılığı içimizde tutuyorduk ama Suriyeliler bize iyi tokat atti. demek ki biz çoktan batılılaşmışsiz da haberimiz yokmus

Aynen bizim Avrupalılardan ustunuz onlar ırkçı biz insan sevgisiyle doluyuz diye hava basiyorduk Içimizdeki kürt roman ırkçılığı içimizde tutuyorduk ama Suriyeliler bize iyi tokat atti. demek ki biz çoktan batılılaşmışsiz da haberimiz yokmus
Çok uzağa gitmeye gerek yok.Daha yukarı taraftaki mesajlarda Türkler dışında herkesi seviyorlar gibi mesajlar var.Adam Van depreminde insanlara ev verilmesine hakaret ediyordu.Aynen bu forumda başka söze gerek var mı.

Türk Kürt Arap Roman Çerkez Boşnak ne varsa hepsiyle tek millet o kadar

Çok uzağa gitmeye gerek yok.Daha yukarı taraftaki mesajlarda Türkler dışında herkesi seviyorlar gibi mesajlar var.Adam Van depreminde insanlara ev verilmesine hakaret ediyordu.Aynen bu forumda başka söze gerek var mı.

Türk Kürt Arap Roman Çerkez Boşnak ne varsa hepsiyle tek millet o kadar
Unutmuşum haklisin forumda dahil üç ekranında iki kadın spiker resmen ırkçılık yapmıştı