Rıza baba şu an için ölmedi. Bomba ise Azmi tarafından hastanede patlayacak.
abuu hastane demi patlayacak tüh ya rıza baba iyiydi be
Rıza baba şu an için ölmedi. Bomba ise Azmi tarafından hastanede patlayacak.
Maalesef hastanede. Ama bence kimse ölmez. İlk sezon gibi olacak. O zaman düğünde patlamıştı ve kimse ölmemişti.abuu hastane demi patlayacak tüh ya rıza baba iyiydi be
Aynen öyle olacak zaten. O patlamada ölecek.azminin oğlu ölür ölürse hastanedeki patlamada bence kendi kurdukları tuzağa kendileri düşerler
o resmi sayfa değilozan çobanoğlu instagramdan kalacakmış gibi mesaj attı ama facebookta bu sayfa selin hakan volkan ölecek diyor
hastahane patladıBugün biraz baktım, bir dizi hiç mi değişmez.
Dizide ''Ben Yoruldum Hayat, Gelme Üstümde'' şarkısı çaldı. Bu şarkıyı çalmayan kaldı mı ya?
uyandı ve bomba patladırıza baba öldümü cnm sen onu söyle
cengiz mesutu karakola saldıracaktı mitçi cengiz ama planı ters terpti o sorgu olayı süpheli durumunda ifade verdi
aa ciddiler yanı bölümü kaç ayoll bakarımcengiz mesutu karakola saldıracaktı mitçi cengiz ama planı ters terpti o sorgu olayı süpheli durumunda ifade verdi
355.bölüm mitçi cengizi mesut yakaladı diye serbest bıraktı savcıaa ciddiler yanı bölümü kaç ayoll bakarım
tşşk cnm merak ettim bölümü yarın bakarım355.bölüm mitçi cengizi mesut yakaladı diye serbest bıraktı savcı