'Survivor 2016'nın Şampiyonu Belli Oldu!

Nagihanin sakatligina denk geldiler.
Nagihan oynamayincada atakan aliyordu semih veriyordu oyunlari.
Siz semihciler bi kabul etmiyorsunuz tuttugunuz kisinin sadece cenesi iyi.
Sizinde tuttuğunuz kişinin emekleyerek laf dinlemesi ve dedikodusu iyi :)

Atakan Nagihanla beraber oynadığında da oyun kaybediyordu.Sizde kabul edin bir Turabi veya Hilmicem değil işte :)

Son düzenleme:
Sizinde tuttuğunuz kişinin emekleyerek laf dinlemesi ve dedikodusu iyi :)

Atakan Nagihanla beraber oynadığında da oyun kaybediyordu.Sizde kabul edin bir Turabi veya Hilmicem değil işte :)
Adam performansi durusuyla liderlik ruhuyla tum kusurlari kapatiyor. Sizinkinin her hareketi göze batiyor. Su iyi diyebilecegim tek sey daha öncede dedigim gibi cenesi.
Atakanin birinciliginin bukadar kiskanilmasi dogal

Adam performansi durusuyla liderlik ruhuyla tum kusurlari kapatiyor. Sizinkinin her hareketi göze batiyor. Su iyi diyebilecegim tek sey daha öncede dedigim gibi cenesi.
Atakanin birinciliginin bukadar kiskanilmasi dogal
Ne duruş ne duruş.Adam her türlü laf söyledikleriyle kanka oldu :A

Ordaki en net adam ve duruşu olan tek adam Semihtir. :) Performansını son hafta gördük :)

Ne duruş ne duruş.Adam her türlü laf söyledikleriyle kanka oldu :A

Ordaki en net adam ve duruşu olan tek adam Semihtir. :) Performansını son hafta gördük :)
Sizinki gibi kibirli kinci ve kendini begennis degil. Sizinki neresi net . Tekim diyordu baskalariyla hareket ediyordu. tekim ayaklariyla yanlizlarin cocugu rolunde olmak istiyordu.
Fazla söze gerek yok. Halk iyi olani secti nokta

Sizinki gibi kibirli kinci ve kendini begennis degil. Sizinki neresi net . Tekim diyordu baskalariyla hareket ediyordu. tekim ayaklariyla yanlizlarin cocugu rolunde olmak istiyordu.
Fazla söze gerek yok. Halk iyi olani secti nokta
Sizinki de delikanlıyım şöyleyim böyleyim deyip Nagihanı maşa gibi kullanacam diyordu.

Kindarlıkla alakası yok.Adam kendisine o kadar hakareti yapanlara çiçek mi atsın))

Sizinki de delikanlıyım şöyleyim böyleyim deyip Nagihanı maşa gibi kullanacam diyordu.

Kindarlıkla alakası yok.Adam kendisine o kadar hakareti yapanlara çiçek mi atsın))

Açıklamasını yaptı Atakan hatalarının olduğunu söyledi ordaki durumdan dolayı
eğer Atakan böyle bir adam olsaydı nagihana destek olmazdı

Açıklamasını yaptı Atakan hatalarının olduğunu söyledi ordaki durumdan dolayı
eğer Atakan böyle bir adam olsaydı nagihana destek olmazdı
Ona göre semihi mukemmel hatasiz kusursuz. Hicte kabul etmez.
Semih okadar ustunduyse birinci olsaydi yada ikinci olsaydi ama yok ucuncu bile olamadi :)

Ona göre semihi mukemmel hatasiz kusursuz. Hicte kabul etmez.
Semih okadar ustunduyse birinci olsaydi yada ikinci olsaydi ama yok ucuncu bile olamadi :)

Aynen semih hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum ama birine hayransan
seviyosan onun hatalarını da görmen lazım ben Atakanı destekledim ama onun
hatalarını her zaman dedik ben Atakanın saygısını sevdim babası ile konuşurken
selam vermeden konuşmadı bu saygısını her zaman sevdim atakanın😉

Semih hakkinda pek birsey demeye gerek yok. Halk cevabini verdi zaten

Semih hakkinda pek birsey demeye gerek yok. Halk cevabini verdi zaten
Halk değil Acun verdi cevabını :)))

Semihin de hataları var.Gizem Memiç'e bir yerde şehvetli dedi.Orda hata yaptı bazen biraz
fazla boş muhabbet yaptı Nagiyle takıldı vs vs Keşke Atakanınkileri de kabul etseydin :A

Hataysa hepsinde hata var ama diğerlerine göre hem ütopyadan favorim olduğu için Semihi desteklemem normal :D Diğerlerine göre fazla hata yapmadı sonuçta.

@vadikızı beni bu konuda eleştirecek en son kişisin.Vadiye hayran olmakla beraber her anti eleştiriyi nasıl savunduğunu cümle alem biliyor :A

Bunu senin demen komik geldi :A

Saygıysa Semihin babasının elini öpmesi de saygı???

Son düzenleme:

Semihin de hataları var.Gizem Memiç'e bir yerde şehvetli dedi.Orda hata yaptı bazen biraz
fazla boş muhabbet yaptı Nagiyle takıldı vs vs Keşke Atakanınkileri de kabul etseydin :A

Hataysa hepsinde hata var ama diğerlerine göre hem ütopyadan favorim olduğu için Semihi desteklemem normal :D Diğerlerine göre fazla hata yapmadı sonuçta.

@vadikızı beni bu konuda eleştirecek en son kişisin.Vadiye hayran olmakla beraber her anti eleştiriyi nasıl savunduğunu cümle alem biliyor :A

Sen zamaninda gizeme söyledigi laf icin savunma yapiyordun. Simdi gelmis evet hataliydi diyorsun. Ben Atakanin cok hatasini zamaninda dile getirmistim. Destekledigim yarismaci kusursuz demedim. Bunu ima eden sensin.
Herzaman dedigim gibi Atakan yarisma ve ada hayatindaki yaptiklariyla sampiyonlugu haketti.
Bana göre nagihanda haketti ama o pek iyi karakter sergiliyemedi. Yarismada en cok arakadaslariyla arasi kötu olan nagihan ve semihdi. Böyle birilerinin sampiyon olmasi zor oldu. Nagihan performans ve adada yaptigi islerde haketti ama Semihin elle tutulur bir özelligi yoktu.
Semih gulduruyor diyorsun. Guldurmeye bakarsak ozaman Zafer birinci olmaliydi.
Semihi acun elemistir ama Atakani halk birinci yapti. Atakanin oy potansiyeli daha yuksek oldugu icin ve hak ettigi icin damla atakani eleyemedi

Sen zamaninda gizeme söyledigi laf icin savunma yapiyordun. Simdi gelmis evet hataliydi diyorsun. Ben Atakanin cok hatasini zamaninda dile getirmistim. Destekledigim yarismaci kusursuz demedim. Bunu ima eden sensin.
Herzaman dedigim gibi Atakan yarisma ve ada hayatindaki yaptiklariyla sampiyonlugu haketti.
Bana göre nagihanda haketti ama o pek iyi karakter sergiliyemedi. Yarismada en cok arakadaslariyla arasi kötu olan nagihan ve semihdi. Böyle birilerinin sampiyon olmasi zor oldu. Nagihan performans ve adada yaptigi islerde haketti ama Semihin elle tutulur bir özelligi yoktu.
Semih gulduruyor diyorsun. Guldurmeye bakarsak ozaman Zafer birinci olmaliydi.
Semihi acun elemistir ama Atakani halk birinci yapti. Atakanin oy potansiyeli daha yuksek oldugu icin ve hak ettigi icin damla atakani eleyemedi
Zamanında beyazsoy eleştirmeyi abarttığı için savundum ama nihayetinde özür dileyince vazgeçtim savunmaktan

En azından psikolojik olarak ve performans olarak Damlaya elenmemeliydi Semih :) Semih kendisine çok fazla düşman edindi Turabinin önceki 2 sene yaptığı gibi ama yapacak bir şeyyok😉

Ben düşüncem neyse onu diyorum niyetim anti eleştiriyi savunmak değil
düşüncemi söylemek ben baştan beri Atakanı desteklediğimi söyledim ve
en baştan beri hatta Ütopya konusunda bile Semihe gıcık olduğum yazdım
ben seninle aynı düşüncede olmak zorunda değilim tamam mı hiç bir anti
eleştiri umrumda değil ne dersen ne düşünürsen düşün umrumda bile değil
ben en baştan beridir dedim Atakanı destekliyorum dedim

niye komik oluyor ailemi gördüm diye kız arkadaşımı görmedim diye onu
seçmekmi saygı oluyor yada sen aileni hiç özlemezmisin sadece el öpmek
ile saygı olmaz bir kıza şehvetli demek sivilceleri alay edenmi saygılı sence
yarışmada onun yüzünden biri diskalifiye oldu bumu saygılı serkaç efecik diyenmi
saygılı
Uzatmak istemiyorum beni anti düşünceler ilgilendirmiyor düşüncem neyse o
sen atakanı desteklemiyosun diye sana anti atakancı demem herkes istediğini
desteklemekte özgürdür kimse kimsenin desteklediğine anti falan diye yorumlayamaz

Ben düşüncem neyse onu diyorum niyetim anti eleştiriyi savunmak değil
düşüncemi söylemek ben baştan beri Atakanı desteklediğimi söyledim ve
en baştan beri hatta Ütopya konusunda bile Semihe gıcık olduğum yazdım
ben seninle aynı düşüncede olmak zorunda değilim tamam mı hiç bir anti
eleştiri umrumda değil ne dersen ne düşünürsen düşün umrumda bile değil
ben en baştan beridir dedim Atakanı destekliyorum dedim

niye komik oluyor ailemi gördüm diye kız arkadaşımı görmedim diye onu
seçmekmi saygı oluyor yada sen aileni hiç özlemezmisin sadece el öpmek
ile saygı olmaz bir kıza şehvetli demek sivilceleri alay edenmi saygılı sence
yarışmada onun yüzünden biri diskalifiye oldu bumu saygılı serkaç efecik diyenmi
saygılı
Uzatmak istemiyorum beni anti düşünceler ilgilendirmiyor düşüncem neyse o
sen atakanı desteklemiyosun diye sana anti atakancı demem herkes istediğini
desteklemekte özgürdür kimse kimsenin desteklediğine anti falan diye yorumlayamaz
Olayları tek taraflı değerlendirmişsin?

Tüysüz kedi süt çocuğu ölü balık yavrişko küçücük boyun var türlü türlü huyu var ruh hastası kötü kalpli vs vs

Semih kendisine bunları dediği için onlara o şekilde kullandı.Etkiye tepki meselesi ve hiç hakaret etmedi.

Semih yüzünden mi biri diskalifiye oldu yahu çocuk hem dayak yiyor hemde suçlu oluyor ne güzel bir mantıkmış öyle.Öfkelerine hakim olsaydılar o zaman birini sevmiyor diye dövmesi mi gerekliydi.Bak Peygamberimiz ne diyor?

“Gerçek pehlivan, güreşte rakibini yenen değildir. Gerçek pehlivan, öfkelendiği zaman öfkesini yenendir.”

Adam kız arkadaşıyla aylarca görüşmedi ve artık resmi olmasada ailesi kız arkadaşı bir nevi.Tabi onla konuşacak.

Olayları tek taraflı değerlendirmişsin?

Tüysüz kedi süt çocuğu ölü balık yavrişko küçücük boyun var türlü türlü huyu var ruh hastası kötü kalpli vs vs

Semih kendisine bunları dediği için onlara o şekilde kullandı.Etkiye tepki meselesi ve hiç hakaret etmedi.

Semih yüzünden mi biri diskalifiye oldu yahu çocuk hem dayak yiyor hemde suçlu oluyor ne güzel bir mantıkmış öyle.Öfkelerine hakim olsaydılar o zaman birini sevmiyor diye dövmesi mi gerekliydi.Bak Peygamberimiz ne diyor?

“Gerçek pehlivan, güreşte rakibini yenen değildir. Gerçek pehlivan, öfkelendiği zaman öfkesini yenendir.”

Adam kız arkadaşıyla aylarca görüşmedi ve artık resmi olmasada ailesi kız arkadaşı bir nevi.Tabi onla konuşacak.

Ben bugüne serkayların hatalarını da söyledim de görmediniz her iki tarafında
hatası var elbette ama dayak yemesi kötü ama durup dururken olaylar olmuyor
değilmi neyse daha fazla yorumlamıcam semihi