ben anlatırım camide imam müezzin rehin alındı ve bağlandı bombaylaBeğendim güzel olmuş ama daha anlaşılır yaz
güzel olmuşta hanı polisiyeden farklı bir senaryoyla gelecektin konusu aşk falan olacaktı hala bekliyoruz yeni senaryoyuyorumun ne nasıl olmuş
12 temmuz salı günü fantastik zaten bu sezon finali 4. sezon finaligüzel olmuşta hanı polisiyeden farklı bir senaryoyla gelecektin konusu aşk falan olacaktı hala bekliyoruz yeni senaryoyu
12 temmuzu bekliyorum ben inşallah dediğin gibi fantastik gizem aşk macera dolu bir senaryo olurda bombalar falan patlamaz12 temmuz salı günü fantastik zaten bu sezon finali 4. sezon finali
bumu türkçesi cnmben anlatırım camide imam müezzin rehin alındı ve bağlandı bombayla
tabutun içinde ölü yok canlı bomba var morgtada canlı bomba var
hakkari kısmı
burasıda istanbul kısmı
hastahanenin dibine izinsiz benzinci yaptılar benzinciyle beraber hastahaneyi patlatıyorlar müşteşarda var inceliyen oda patlıyor
giresun kısmı mangal partisini düzenliyen kişi işviçreden transfer bir polis ay tanrıçası ve hades adlı örgütü boş bırakmadıkları için kutlama partisi mangalla bombayla patlıyor
@destere @MayısKralı
ben anlatırım camide imam müezzin rehin alındı ve bağlandı bombayla
tabutun içinde ölü yok canlı bomba var morgtada canlı bomba var
hakkari kısmı
burasıda istanbul kısmı
hastahanenin dibine izinsiz benzinci yaptılar benzinciyle beraber hastahaneyi patlatıyorlar müşteşarda var inceliyen oda patlıyor
giresun kısmı mangal partisini düzenliyen kişi işviçreden transfer bir polis ay tanrıçası ve hades adlı örgütü boş bırakmadıkları için kutlama partisi mangalla bombayla patlıyor
@destere @MayısKralı
aa evet böyle daha açıklayıcı olmuş ama bu çocuk giresuna kafayı takdı buralarda bombalar patlatıyor @destere bir dur de bu duruma12 temmuzu bekliyorum ben inşallah dediğin gibi fantastik gizem aşk macera dolu bir senaryo olurda bombalar falan patlamaz
birde karakterlerini kendin yarat yeni karakterler olsun böyle el değmedik
senin baban patlatıyor bideaa evet böyle daha açıklayıcı olmuş ama bu çocuk giresuna kafayı takdı buralarda bombalar patlatıyor @destere bir dur de bu duruma
bombaları benim babammı patlatıyor teröristmi ayol benim babam @desteresenin baban patlatıyor bide
yunan mitolojisi örgütü bu
yunan mitolojisi tapanlar yapıyor onun emri ay tanrıçası soyundan geldiğiniz içinbombaları benim babammı patlatıyor teröristmi ayol benim babam @destere