Sadece survivor şampiyonlarının yarıştığı survivor şampiyonlar ileriki dönemlerde olur mu acaba?
Ne alakası var Salı günü reytinglede kıyalasardık sorun değil yine reytingte öndeyiz sizden 2 reyting yükselmişti normal birşey değildi Semih Öztürk farkı diyoruzTolga karel misali. Programin ortalarinda bunu hep tekrarladim. Onun gibi ayni renk tisört. Onun gibi basta kötu davranildigi icin parladi. Oyunlardan kacip suram buram agriyor deyip performansi dustukce finalist olmadan elendi.
Tesellini sevsinler. Sali gunki reytingi kiyaslayacagina parmaginin kirildigi gunu secmis. Ozaman bi zahmet atakanin kafasina aldigi darbe zamanindaki reytingede bak.
Insanlar tabiki bir olay oldugunda merak edip izler.
Ne alakası var Salı günü reytinglede kıyalasardık sorun değil yine reytingte öndeyiz sizden 2 reyting yükselmişti normal birşey değildi Semih Öztürk farkı diyoruzTolga karel misali. Programin ortalarinda bunu hep tekrarladim. Onun gibi ayni renk tisört. Onun gibi basta kötu davranildigi icin parladi. Oyunlardan kacip suram buram agriyor deyip performansi dustukce finalist olmadan elendi.
Tesellini sevsinler. Sali gunki reytingi kiyaslayacagina parmaginin kirildigi gunu secmis. Ozaman bi zahmet atakanin kafasina aldigi darbe zamanindaki reytingede bak.
ayy hep taklitle zaten biryerlere geliyor bunlar cnm kendi kişilikleri yok bunlarıda samimi diye seviyorlar turabi nihat doğan çakmasıydı ikisinin konusmalarını izle arka arkaya anlarsın nihat doğan gibi konuşarak adam ünlü olduTolga karel misali. Programin ortalarinda bunu hep tekrarladim. Onun gibi ayni renk tisört. Onun gibi basta kötu davranildigi icin parladi. Oyunlardan kacip suram buram agriyor deyip performansi dustukce finalist olmadan elendi.
Zaten katilmadan önce izliyorlar programi kim göz önunde olmussa onun gibi davranmaya calisiyor. Bazilari acliga dayanamayip kendi özune dönunce tekmeyi yiyorlarayy hep taklitle zaten biryerlere geliyor bunlar cnm kendi kişilikleri yok bunlarıda samimi diye seviyorlar turabi nihat doğan çakmasıydı ikisinin konusmalarını izle arka arkaya anlarsın nihat doğan gibi konuşarak adam ünlü oldu
1.si Tolgayla tişörtü aynı değildi.Semihin tişörtü daha çok 3T ile benzerdi.Tolga karel misali. Programin ortalarinda bunu hep tekrarladim. Onun gibi ayni renk tisört. Onun gibi basta kötu davranildigi icin parladi. Oyunlardan kacip suram buram agriyor deyip performansi dustukce finalist olmadan elendi.
Birincisi ben tisörtun rengini kastetmistim1.si Tolgayla tişörtü aynı değildi.Semihin tişörtü daha çok 3T ile benzerdi.
2.si ona kötü davranıldığı için parlamadı.1 yıl boyunca ütopyadan gelen fenomenliği vardı.Ütopyayı tek başına ayakta tutan isimdi.
3.sü o kadar sporcuyla başa baş gelip bazende önde gelip kazanıyordu.Atış sıkıntısı olmasa istatistik 1.si olurdu
Geçen senenin finali 9 bu senenin 6 reyting almış fark ortada Acun bile Semihe bakarak yeni bir format yaptığını itiraf etti
Ona karşı kavga etme merakına girişmeselerdi Semih ütopyadaki mizahının üstüne çıkardı ama sağolsunlar herşeyi bozdular
Bu adamın şovlarını engelleyenler utansın
Alakası yok.Ütopya'yı ilk başlarda izlmememe rağmen Semihi tanıyordum.Sosyal medyada videoları falan vardı sonradan ütopyaya başladım.Ütopyanın reytinglerinin bu kadar yüksek olması Semih ssayesindedir.Ona kötü muamele yapılmasıydı bu sefer şovlarıyla parlayacaktı ama olmadı.Birincisi ben tisörtun rengini kastetmistim
Ikincisi kesinlikle kötu muameleden dolayi parladi. Turk halki daima magdurlarin yaninda oluyor. Utopyayi herkes takip etmedi. Ona bakarsan nihalde bu tarz benimden geldi. O muamele ona yapilsaydi nihalde uzun sure kalirdi yarismada.
Ucuncusu atislar olmasaydi atakanin performansi 90% hatta 98% olurdu yani semih yine birinci olmazdi. Gönullulerdeyken kimlerle yaristigini görduk ve kimlerden kactiginida. Tolga karelde sporcu degildi ama onun performansida semihinki gibiydi
Bir löp löp lafi vardi. Takimca aldillari sayilari kendi basarisi olarak göruyordu ama memicin sembol oyunu tamamiyle kizin emegiyle alinan ödulu kendisi löp löp yemisti.
Semih kullanildi söyle oldu böyle oldu hakki yenildi diyorsunuz ama acunun her programinda olmak icin can atiyor tabi para sirin oda hakli.
Utopyada kötu elendi yani sampiyon olmadi survivorda daha buyuk darbe yedi. Dusmanlarina final arefesini bile görmeden elendi
Hala acun medyada calisacaksa yuh.
Göruyoruz iste istatiskleri kimler sayesinde yukselttigini.Alakası yok.Ütopya'yı ilk başlarda izlmememe rağmen Semihi tanıyordum.Sosyal medyada videoları falan vardı sonradan ütopyaya başladım.Ütopyanın reytinglerinin bu kadar yüksek olması Semih ssayesindedir.Ona kötü muamele yapılmasıydı bu sefer şovlarıyla parlayacaktı ama olmadı.
İstatistik olarak
Yattarayla 15 defa karşılaşmış.7 galibiyeti var
Atakanla 14 defa karşılaşmış 2 galibiyet ama bu yanlış.5 galibiyeti var.
Yunusla 14 defa karşılaşmış 11 galibiyeti var.
Mehmetle 12 defa karşılaşmış 9 galibiyeti var.
Yılmazla 8 defa karşılaşmış 6 galibiyeti var.
Gönüllülerin diğer erkekleri de elenenlerle aynı sayıda yarışmış.Yani bir algı çalışması daha biter
Semihin performansı ile Tolganınkini karşılaştırmak Semihe hakarettir yahu.Tolganın performansı yerlerdeydi.Semih hakkı olmasına rağmen pirinç ve mercimeğini yemedi.Yapılmış hareketi var
Acunla sözleşmesi var ne yapsın adama sallasın nı düşük yere
Ben size diyorum işte adam diger gönüllü erkeklerin Yılmazlarla Yunuslarla oynadığı sayıda oynamış işteGöruyoruz iste istatiskleri kimler sayesinde yukselttigini.
Semih ikinci kez kötu bir sekilde elenerek rezil oldu. Hele ikinci elenme sekli cok fena. Atakani kibrista elerim diye buyuk konustu ama baraji gecemedi.
Hic bir zamam ben performansim sayesinde finalde olurum demedi. Hep smsine guvendi.
Atakana cok yenildi. Onla oynamaktan kacmasaydi dahada yenilirdi. Kac kez sahit olduk onla oynamamak icin nasil cabaladigini
Kabullenmesi zor tabiki. Sende haklisinBen size diyorum işte adam diger gönüllü erkeklerin Yılmazlarla Yunuslarla oynadığı sayıda oynamış işte
Yoo niye rezil olsun her elenen rezil mi oluyor.Hakkının yendiğini herkes biliyor.Atakana yenildiği oyunlarda hep başa baş mücadele ediyordu.Bak Atakanı parkurda nasıl yeniyor
Kabullenmesi zor tabiki. Sende haklisin
Kabullenmeyle alakası yok bunlar gerçekler Adam ünlülerin en iyisi olan Yattarayı yeniyordu Atakanı son oyunlarda gördükKabullenmesi zor tabiki. Sende haklisin
Biz semihi bes ayda görduk 😉Kabullenmeyle alakası yok bunlar gerçekler Adam ünlülerin en iyisi olan Yattarayı yeniyordu Atakanı son oyunlarda gördük
Unlulerin en iyisi yattara ? Yav he he. Hersey bunu gösteriyor zaten. Yattara en iyisiya ve atakan onun kadar iyi degilya ondan semih atakandan hep oyun aldiKabullenmeyle alakası yok bunlar gerçekler Adam ünlülerin en iyisi olan Yattarayı yeniyordu Atakanı son oyunlarda gördük
Semih 5 defa yendiBiz semihi bes ayda görduk 😉
Unlulerin en iyisi yattara ? Yav he he. Hersey bunu gösteriyor zaten. Yattara en iyisiya ve atakan onun kadar iyi degilya ondan semih atakandan hep oyun aldi
Destekledigim kişiye oy verdim AvatarAtakana sonuna kadar hak etti o şampiyonluğu attığım oylar da helal olsun.Ar yu riç cnm
Ben sms atan birini hemde bu kadar çok atanını ilk kez görüyorum acunun oyununa kimse kanmaz yahu diyodum yanılmışım
Niye oyun alamadilar cunku semih ve yunus hep yenildi diye.Semih 5 defa yendi
Yattara gittikten sinra oyun alamadılar yahu