Haziran 2016 Ayın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
58,907
Puanı
1,060

Favori üye oylamasına 550 ve üstü katılıyordu sanırım. Öyleyse az farkla kaçırmışım bilseydim 20 tane daha mesaj sallardım :A

son haftalarda zaten maşşallahım vardı haziran ayını çok iyi geçirmişim ramazandan dolayı hergün 5 saat kadar forumda olamıyorum birde eğer olabilseydim demekki 1.sırayı açık ara yapıcakmısım :A :A :A

Favori üye oylamasına 550 ve üstü katılıyordu sanırım. Öyleyse az farkla kaçırmışım bilseydim 20 tane daha mesaj sallardım :A

Benim bildiğim 500 mesaj yetiyor.

Benim de zaten 500 öyle değil mi @Bully [emoji6]

Bu ay rahat 800'e çıkar o sınır :A Kışın 500 civarında mesaj yazmanız yetebiliyor ama yazın aktiflik arttığı için o sınır yükseliyor :D

Tabii ben yarın tatile çıkıyorum, 1 hafta yokum dönüşüm ayın 9'unu bulur, anca o zaman başlar oylama :D

Bu ay rahat 800'e çıkar o sınır :A Kışın 500 civarında mesaj yazmanız yetebiliyor ama yazın aktiflik arttığı için o sınır yükseliyor :D

Tabii ben yarın tatile çıkıyorum, 1 hafta yokum dönüşüm ayın 9'unu bulur, anca o zaman başlar oylama :D
Oha salladım tuttu :A tamam 1 haftalığına süper mod yap beni , açarım konuyu :A

Oha salladım tuttu :A tamam 1 haftalığına süper mod yap beni , açarım konuyu :A
İyi sallamışın aferin. :A

Sana yetki vermek gibi bir hata yapar mıyım la hiç, şu favori üye halinle bile egon tavan, yetkiyi alınca kim bilir nasıl coşarsın :F

4.sıradayım kayseride olmadığımdan bayağı aktiftim kayserideyim
artık azabilir bu aktiflik:D

Mesaj sayısı belli bir sayıda olsa daha iyi olmaz mı? En azından bir kriter olur [emoji2]

Forumun benim gibi yöneticilere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum :A

Mesaj sayısı belli bir sayıda olsa daha iyi olmaz mı? En azından bir kriter olur [emoji2]
Mesaj sayısı belli bir sayıda şöyle olamaz çünkü kış sezonundaki aktiflikle yaz sezonundaki aktiflik farklı. Bir de cezalar falan giriyor işin içine.

Ben şimdi diyelim sınırı 500 mesaj olarak belirledim. Kışın 500 mesaj iyi ama yazın 500 mesaj yaparsam ön elemede çok fazla aday olmuş oluyor.

Ya da 800 mesaj yaptığımı düşünelim. Yaz için iyi bir sınır ama kışın 800 mesaj yaparsam listeye alacak adam bulamam.

Bu sebeplerden ötürü sınırı durumu göre benim belirlemem en mantıklısı oluyor. :D

Mesaj sayısı belli bir sayıda şöyle olamaz çünkü kış sezonundaki aktiflikle yaz sezonundaki aktiflik farklı. Bir de cezalar falan giriyor işin içine.

Ben şimdi diyelim sınırı 500 mesaj olarak belirledim. Kışın 500 mesaj iyi ama yazın 500 mesaj yaparsam ön elemede çok fazla aday olmuş oluyor.

Ya da 800 mesaj yaptığımı düşünelim. Yaz için iyi bir sınır ama kışın 800 mesaj yaparsam listeye alacak adam bulamam.

Bu sebeplerden ötürü sınırı durumu göre benim belirlemem en mantıklısı oluyor. :D
Böyle olunca şu sıkıntı ortaya çıkıyor ; sınırı niye sen belirliyorsun ? :A

Tatilden bir süre gelme de benim etiketim kalsın, ''En Favori Editör''e iki aydır üst üste alıştık artık. :A :bhr:

Yaz ve kış şeklinde iki kural koyarsan bu sıkıntı ortadan kalkabilir. Mesela yazın 600 kışın 400 gibi. Tabi benimki sadece bir öneri gerisi size kalmış [emoji2]