Survivor 2016 - 108. Bölüm (Çeyrek Final) Yorumları

Turkuazcım semih severler sms ilgili paylaşım yapmışlar twiiterde damlaya oy
gitmiş semih te de diyor ki kullanım dışı birde oylarıda sayılmamış semihin

@dosimosi
dosicim bak twiiterde paylaşmışlar
Zdzkm3.jpg
Bunun sahte olduğu ortada.ilk mesajda Semih yazmışlar sonraki yazıyı başka yerden almışlar:) sonra damlanın adını yazmışlar iki yazıyı yan yana almışlar.bunun gerçeklik payı yok:)

Sistim panorama programinda. Nihat ne cok konusuyor. Dunku göruntuleri istiyorum izlemedim cunku

Abartmak? :F Semihin fan sayısı Atakanın Serkayın fanlarını 3e katlar. Ütopyada ki fanlarının yarısı , finale çıkmasına yeter. :)

Ütopya da Semih'i desteyeklerden biride bendim hatta Survivorun izlediğim ilk 3 haftasındada destekledim ama sonrasında semihin zafer olayı vb. olaylarını izlediğimde soğudum. Tamam survivor gerçekleri yansıtan yarışmalıktan çıkmış,her şey Acun'un isteğine bakıyor ama ütopyayla karıştırmayalım Ütopya'da Semih'in düşmanı kadar dostuda çok iken survivorda mağdur edebiyatı yaptı tabi ki yine bu benim düşüncem. :)

Ütopya da Semih'i desteyeklerden biride bendim hatta Survivorun izlediğim ilk 3 haftasındada destekledim ama sonrasında semihin zafer olayı vb. olaylarını izlediğimde soğudum. Tamam survivor gerçekleri yansıtan yarışmalıktan çıkmış,her şey Acun'un isteğine bakıyor ama ütopyayla karıştırmayalım Ütopya'da Semih'in düşmanı kadar dostuda çok iken survivorda mağdur edebiyatı yaptı tabi ki yine bu benim düşüncem. :)
haklısın düşmanları artmış olabilir ama bu survioru elini kolunu sallayarak kazanabilirdi gerçeğini değiştirmez :)

Siz o oylamalarda damlanin atakanla semihin önunde olduguna inanmismiydiniz? Bunlar hepsi final icin bir zemindi. "Damla zaten gecmisti oyuzden semihi eledi"dememiz icin.
bu mesajdan sonra daha ne denebilir ki ? :) her şey ortada :)

Son düzenleme:
Serkayi gecmeye ne var onu dedemde gecer semihi bugün gecmesi de cok zor degil adamin yüzünü gören yok :D
Hee üzüyorsunsa tamam ama öyle yazinca anlamadim ayrica saka yapiyorum ben ne var bunda alinmaz bundan @GunesinOglu dimi kanki :D

Semihin destekcisi az mi dedim ben simdi cok zaten ama o elendi kalanlari konusuyorum ben onlar arasinda en cok atakanin destekcisi var :D yarin ki sonuc simdiden belli zaten atakan damlayi smste yerin dibine sokar ama acun damlayi finale cikarir :D

Telefondan yazamıyorum ya :A Tabikisi alınmam :F

Mağdur edebiyatı yapmadı.Eğer yapsaydı bir fırsat bulup yakalardı.Ama güçlü durdu

Semih fan mode on: Bunlar hep acunun oyunları semih kazandı o smsi hile var hurda var allah belanı versin acun :A semih fan mode off :A
Yiğit birisini tutuyorsa o isim her zaman başarılıdır, Damla boşuna iki ünlüyü elemedi üstüne. :A Akşam da Atakan'ı elerse gel gör sen komediyi. :Z

Son iki sene kimi tuttun sen Turabiyimi yoksa :T:
2014'te Yiğit ve Turabi'yi tutuyordum, sonra Yiğit elenince tamamen Turabi'ye kaymıştım. Turabi kazanınca forumda coşmuştuk, sen yoktun tabi o aralar. :A

Geçen yıl da Duygu Çetinkaya'yı tutuyordum, 2. hafta elenince kimseyi tutmadım. Ama Turabi'ye karşı taraftaydım, sonra işte finalde de Merve Aydın gönlümden geçiyordu yani bayan şampiyon olsun istiyordum. Ama Turabi'de yine gönlümdeydi, fark eden bir şey olmadı yani. :D

2014'te Yiğit ve Turabi'yi tutuyordum, sonra Yiğit elenince tamamen Turabi'ye kaymıştım. Turabi kazanınca forumda coşmuştuk, sen yoktun tabi o aralar. :A

Geçen yıl da Duygu Çetinkaya'yı tutuyordum, 2. hafta elenince kimseyi tutmadım. Ama Turabi'ye karşı taraftaydım, sonra işte finalde de Merve Aydın gönlümden geçiyordu yani bayan şampiyon olsun istiyordum. Ama Turabi'de yine gönlümdeydi, fark eden bir şey olmadı yani. :D
Sen ve turabi tutmak:fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream::fearscream: ben şok ben iptal ben wefad!
Neyse Allah tamamanı erdirsin😕