Fox'un Yeni Dizisi ''Baba''dan Detaylar!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,720
Puanı
1,061
denizz19 yeni bir haber konusu açtı

Fox'un Yeni Dizisi ''Baba''dan Detaylar!

foxtv-yeni-medyanoz.png

Fox ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, Gold Film ve Süreç Film'in ortak hazırladığı yeni dizi ''Baba'' ile ilgili detaylı bilgiler belli oldu.​

Buna göre dizide yer alacak isimler arasında Gürkan Uygun, Nefise Karatay, Berk Hakman, Ali Sürmeli, Yağmur Tanrısevsin, Turgay Kantürk, Hakan Boyav ve Emre Kınay isimleri geçen ünlüler arasında.​

Dizinin senaryosunu kaleme alacak isim ise Coşkun Irmak olacak.​
Orijinal formatta oku

Berk Hakman şu an Hayatımın Aşkı'nda rol alıyor, o yüzden bunda olması mümkün değil gibi. :)

Emre Kınay'ın ismi geçmiyor zaten kadroda var. Diğer isimler de pek inandırıcı gelmedi bana. Gürkan Uygun'un bu dizide rol alacağını pek düşünmüyorum onluk bir iş değil.

Belki Yağmur Tanrısevsin olabilir ama belkilere bakıyoruz.

Belki de fanların uydurduğu bir kadrodur, karıştırmış olabilirsin. :A
Sus kafanı kırarım senin.

Emre Kınay'ın ismi geçmiyor zaten kadroda var. Diğer isimler de pek inandırıcı gelmedi bana. Gürkan Uygun'un bu dizide rol alacağını pek düşünmüyorum onluk bir iş değil.

Bana da pek doğru gelmedi zaten ama bir açayım dedim belki doğrudur diye hatta aldığım yerde Burak Deniz'in de ismi geçmiş :D

bunun başrolu emre kınay değilmi ayoll gürkan 1.başrol dışında dizilere gelmez :A

gürkan uygun ve emre kınayı karşılıklı oynarken görmek süper olur hele ki düşmanlarsa:D

Abartma reytingler düştü EDHOnun son zamanlarında :A
kış sezonunu 3 gruptada 9-10 bitirdi yaz sezonunuda 6-7 yaz sezonu dediğimde ramazan maçlar falan yinede totel 6 ab 7 altına düşmedi kışs ezonu reytingleri ertuğruldan sonra en yüksek reytingleri eşkiya aldı tüm gruplarda :A

kış sezonunu 3 gruptada 9-10 bitirdi yaz sezonunuda 6-7 yaz sezonu dediğimde ramazan maçlar falan yinede totel 6 ab 7 altına düşmedi kışs ezonu reytingleri ertuğruldan sonra en yüksek reytingleri eşkiya aldı tüm gruplarda :A
Eşkiya 10u geçer Ertuğrulda çok iyi takviyeler yapacak belli 2. sezondan gelenlerden çok daha tanınmışlar gelecek reytingler daha da artacak :A

Eşkiya 10u geçer Ertuğrulda çok iyi takviyeler yapacak belli 2. sezondan gelenlerden çok daha tanınmışlar gelecek reytingler daha da artacak :A
ben hep en iyi iki dizi şuan ertuğrulla eşkiya diyorum zaten kaldıkı bunların aldığı reytingleri kışın alan başka dizi olmadı yaz ayınıda iyi diare ettiler kalite olarak bu 2 dizi ayrılıyor şuan diğer dizilerden ama eşkiyanın çatışma sahnelerinde eksiklik var onların tamamlanması lazım ertuğrulada noyan gibi bir düşman gerek :A

ben hep en iyi iki dizi şuan ertuğrulla eşkiya diyorum zaten kaldıkı bunların aldığı reytingleri kışın alan başka dizi olmadı yaz ayınıda iyi diare ettiler kalite olarak bu 2 dizi ayrılıyor şuan diğer dizilerden ama eşkiyanın çatışma sahnelerinde eksiklik var onların tamamlanması lazım ertuğrulada noyan gibi bir düşman gerek :A
Camoka Hasan olsun mu? :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,177
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961