'O Hayat Benim'de Bir Ayrılık Daha!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Ahu-Sungur.jpg

FOX'un sevilen dizisi ''O Hayat Benim''de yaprak dökümü devam ediyor!

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği, başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray'ın bulunduğu dizide bir ayrılık daha yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu olan Ezgi Asaroğlu'nun diziden ayrılacak olmasının ardından, dizide 3 sezondur yer alan Ahu Sungur da diziden ayrılıyor. Sungur, dizinin sezon finali bölümünde sevenlerine veda edecek.

''O Hayat Benim'' sezon finali bölümüyle pazar 20.00'da FOX'ta!
Orijinal formatta oku

Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Ahu-Sungur.jpg

FOX'un sevilen dizisi ''O Hayat Benim''de yaprak dökümü devam ediyor!

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği, başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray'ın bulunduğu dizide bir ayrılık daha yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu olan Ezgi Asaroğlu'nun diziden ayrılacak olmasının ardından, dizide 3 sezondur yer alan Ahu Sungur da diziden ayrılıyor. Sungur, dizinin sezon finali bölümünde sevenlerine veda edecek.

''O Hayat Benim'' sezon finali bölümüyle pazar 20.00'da FOX'ta!
Orijinal formatta oku

ay resmen şok bahar neyse de diziyi efsunla-hülya ayakta tutuyor biri giderse dizi çok kötü etkilenir:(

Bizde fox yok suan turkiyedeyim bugun en sonki bölumu izledim bastan sona izlemis gibi oldum :) efsun karakteri basrol verilmesi guzel. kavak yellerinde begenirdim oyunculugunu. Aylar önce youtubeden biraz bakmistim bu dizide karakteri nasil diye baharla kanli bicakliydi bugun ise kardesim kardesim diyorlardi. Efsuna araba carptigi sahneyi izledim. Kocasini canlandiran adamda pek yakisikliymis :)
Bebegini bahar yuzunden kaybetti. Yine dusmanlik baslayacak.