- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
@MayısKralı sağol orhancımm tşk ederim etiket için😉
Önemli değil abla. Başka izleyen kimler var sen etiketlersen sevinirim
Ask olsun beni niye etiketlemiyorsun. Diger konuda yazisiyoz halami aklina gelmedim
Semihciler algıya son sürat hulkun çocuğu bu kadar aglamayla halkın çocuğunu çiğ çiğ yer))Halkın cocugu HULK'ın cocugu bir de zenginin cocugu varmiş yarişmada
@beyazsoy @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Bully @eskici @dosimosi @vadikızı
Ask olsun beni niye etiketlemiyorsun. Diger konuda yazisiyoz halami aklina gelmedim
Atakan acunun oyunlari serkaya kazandiracagini ve kendisinin smse kalacagini anladi galiba semihe saydirmaya baslamis smste onu gecmek icinAtakan:
'Kim bu Semih, survivor için ne yapmış? Takımı baltalar, insanları diskalifiye ettirir, tahrik eder.'
Çocuğun parmağı kopma derecesine gelmiş oyunlarda yok adada yok beyefendi çıkmış Semih kim ki diyor.İki dk dedikodu yapma be iki dk.Anam anam anam atakan semihi gömdü gömdü gömdü çıkardı semihin arkadaşı nagi hiç bir şey diyemedi))))
Çocuğun parmağı kopma derecesine gelmiş oyunlarda yok adada yok beyefendi çıkmış Semih kim ki diyor.İki dk dedikodu yapma be iki dk.
Moralin niye bozuk ?yaaa yeminle unuttummm çok özür dilerimmmm bu ara moralim bozuk birazda
ondan kusura bakma ne olur ya