Survivor 2016 - 104. Bölüm Yorumları

Çok sinirlenmişsin:) Sen yine de sakin ol :X
Kim 1.olur? Artık birini tut sende:F

İnş parayla anlaşarak girmiştir yarişmaya. Acun ile Semihin ütopya finalinden sonra selfileri vardı. Bana hep öyle geldi:X Sms gelirinden bir de topluca para aldiğini düşünürsek acundan iyi para kırmıştır:A
Semih bol bol smste şaka gibi :A

Acun sömürecek ve bu sefer oy moy yok Semihe :A

Tuğbadan sonra (en fazla 3 hafta) Nagihan elenir diyordu @beyazsoy :F

O değil de Semihi yine sms için sömürecek acun @Maskeli Fedai @EFE UYSAL boşuna oy moy atmayın:F Demiştim en fazla 3. Olur diye:F keşke acun gazete çıkarttırsaydı yarişmacılara. Matbayı bulmuşlar mesela :F sonra elenen yarişmacılar kim kalsın oylaması yapsın mesela :F (ütopya) Hakan hatipoğlu gelsin Semih lehine juri özel oy kullansın filan:F
Eleniyordu Tuğba Mehmet deseydi. Ama tahmin etmediğim nagihanin bu kadar iyi yalan söyleyip adını yazdırmak için takla atacağını aynı semihin sakatlanıp 4kisi değil 5kisinin Kıbrısa kalması gibi çok beklenmedik bir olay

Hava raporları falan da muneccimlik))) nagiyi kimse Kıbrısa bırakmazdı Kıbrısta performansla alacabikecegini atakan dusunmeyeck mi yani)))
Gerçi Nahigan arabayı kazandıktan sonra finale kalamayacağını ben de düşünüyorum. Araba iyi bir teselli hediyesi oldu. Az buz bir para da değil 80 bin TL.

Eleniyordu Tuğba Mehmet deseydi. Ama tahmin etmediğim nagihanin bu kadar iyi yalan söyleyip adını yazdırmak için takla atacağını aynı semihin sakatlanıp 4kisi değil 5kisinin Kıbrısa kalması gibi çok beklenmedik bir olay
Nagihan mehmete mi elenecekti? Acun nagihanı mehmete mi eletecekti:F

Türkiye'de hiçbir yazarı beğenmez kimi görsem yerden yere vuruyor, o zaman bir kitap da yazıp sen çıkar maharetini görelim değil mi? :)

Böyle birçok konuda örnek verebilirim, madem bu kadar akıllısın bütün gün forumda niye ona buna laf yetiştiriyorsun? Bunca yeteneklerini burada harcama vatana millete hayırlı işlerde harca Hamza. @beyazsoy

Allah bilir bu hala baba parası yiyordur. :)
Beğendiğim çok yazarı diziyi saymaktan Bıktım daha geçen güney Koreden iki ssnaristin tüm dizileri izlenmeli diye yazdım hatta ilk kez forumda bir güney kore dizisini sayfasini açıp önerdim o kadar metiyeler yazdım ama kimse diziyi izlemedi)))

Baba parasına gelince keşke bababamdan para alıyor olabilseydim))) neyse bu konuyu bu kadar yazayım

Üniversite olarak yazarlıkla ahlaksız bir bölüm okuduğum için bu sektöre dışarıdan girmek çok zor ama yazdığım bir senaryo hikayesi bir dizide çalınarak kulanıldı. Kısaca bu sektör zor hele didardan çok zor

Beğendiğim çok yazarı diziyi saymaktan Bıktım daha geçen güney Koreden iki ssnaristin tüm dizileri izlenmeli diye yazdım hatta ilk kez forumda bir güney kore dizisini sayfasini açıp önerdim o kadar metiyeler yazdım ama kimse diziyi izlemedi)))

Baba parasına gelince keşke bababamdan para alıyor olabilseydim))) neyse bu konuyu bu kadar yazayım

Üniversite olarak yazarlıkla ahlaksız bir bölüm okuduğum için bu sektöre dışarıdan girmek çok zor ama yazdığım bir senaryo hikayesi bir dizide çalınarak kulanıldı. Kısaca bu sektör zor hele didardan çok zor
Beceriksizim demeyip sektörü suçla tabii. Yüzlerce dizi çevriliyor birine kapak atamadın bu zamana kadar. :)

Ama baştan beridir diyorum semih sms ve reyting için harcanacak diye. Neyseki ütopyadaki kadar bağlanmadım:X @beyazsoy antilik yapmasaydı daha çok soğurdum yarişmadan ama adamın antiliği sayesinde kaldım yarişmaya:F

Çoğu Semihci acun bir yolunu bulup elenecek diye yeryerinde oynatıyordu.. Ama kimsenin anti acunlugu tutmadi..

Anti semihci olsam küre acun kavgasında Acuna guydirmem ben anticiyim ama haksızlık karşında anticiyim))))

yalan kuru iftira beyazsoyla ben bir değiliz beyazsoy tahmini yanlış çıkınca tubişçi-beroşcu-teyyipçi-fetüşcü-vadici vb. olabiliyor benimkiler sabit:D
Benim bahsettiğim yer sizin ortak paydanız. Eğer sen de öyle olsaydın ruh ikizin olurdu zaten:F ne gerek var, forum kaldıramaz 2 aynı kişiliği:F