- Reaksiyon puanı
- 57,363
- Puanı
- 1,060
Ay bıktım senden diyecem de hep konularımı sen açmışsındır yine sen açtın.Forumumuzun sevilen ve başarılı yöneticilerinden @Yiğitt 40.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik eder, daha nice mesajlar dileriz.
İşte hediyelerin canısı. İnşallah gelenek bozulmaz ve bundan sonraki kulüp konularını açmak da bana nasip olur kardeşim.
Rica ederim bebeğim ne demek.
Konuya zaten güzellerini atmışlar.Rica ederim bebeğim ne demek.
Ay yarıştığı adama kel çirkin diyor. La tanıtım yapak dedik sana kötü mü ettik. Parlakları başkaları hediye etsin artık, yorgunluk ve aceleyle açtım zaten konuyu, bu kadar oldu.
Eyvallah canısı, hediyemi de beğendim.nice 40 binlere
Teşekkür ederim, güzel bir şey herkesi geçeyim.Tebrikler Yiğido, bu hızla gidersen çok yakında bizi de geçersin?
Çok teşekkürler Özgür'üm benim, vücutlu fotosunu atsaydın daha müko olurdu ama canın saolsun.Tebrik ederim canısı Nice kulüplere
Al bu da hediyen Yeni gözden
Saolasın canım.Tebrikler...Nice nice 40'binlere @Yiğitt
Teşekkürler Efeciğim, hediyelerim süper. İkisinden biri olarak vücut gösterisi yapabilirdin ama canın sağolsun.Tebrikler knk nice mesajlara
Hediyen :
Teşekkür ederim, inşallah.Tebrik ederim @Yiğitt başarıların daim olsun [emoji2]
Teşekkür ederim.Tebriker @Yiğitt
Teşekkür ederim.Tebrikler @Yiğitt
Teşekkür ederim Dark bey.Tebrikler @Yiğitt bey
Eyvallah.
Hahaha güldürdün.Sen herkese Kanal D hediye ediyorsun, ben sana daha iyisini hediye edeyim. Tebrikler
Hediyen;
Hemen konusunu açıyorum Hazır forum iyiyken. Dün acıcaktım malum dun forumun vaziyetiKonuya zaten güzellerini atmışlar.
Geçen seferki konumda da kezo Songül'ü vermiştin.
Eyvallah canısı, hediyemi de beğendim.
Teşekkür ederim, güzel bir şey herkesi geçeyim.
Çok teşekkürler Özgür'üm benim, vücutlu fotosunu atsaydın daha müko olurdu ama canın saolsun.
Saolasın canım.
Hediye olarak izleyeceğimiz yabancı diziyi açıklayabilirsin, kaç gündür aklıma takıldı?
Teşekkürler Efeciğim, hediyelerim süper. İkisinden biri olarak vücut gösterisi yapabilirdin ama canın sağolsun.
Teşekkür ederim, inşallah.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Dark bey.
Eyvallah.
Hahaha güldürdün.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hediyelerin için.Tebrikler Yiğitt ne hediye versem bilemedim Furkan Palalı'yı seviyorsun galiba. Ben de hediyelerimi şöyle takdim edeyim