Canım benim zaten dünden beri tepkimi koydum açtığı konuları okumuyorum ne zaman ki Kırgın Çiçeklere herhangi bir ödül verilir o zaman okurum.
Canım benim zaten dünden beri tepkimi koydum açtığı konuları okumuyorum ne zaman ki Kırgın Çiçeklere herhangi bir ödül verilir o zaman okurum.
Abla sende destek çıkKısmet olursa düşünüyorum önce yabancı dizilerimi bitirmek istiyorum da
No Kemalimize : pis Aserat aday listesine bile almamışneye destek çıkım diziyemi
No Kemalimize : pis Aserat aday listesine bile almamış
Karakterlerimizi kıskanmaya başlamış artıkNee abuu @Aserat cığm ayıp etmişsin kemalimiz girmez olurmu listeye yahu
Bugün o konuda yüzünü güldürecek bir gelişme var, sen bunu ve öncekini bir oku da.Canım benim zaten dünden beri tepkimi koydum açtığı konuları okumuyorum ne zaman ki Kırgın Çiçeklere herhangi bir ödül verilir o zaman okurum.
Önce gelişmeyi görmeliyim.Hazır aktifken yorumunu bekliyorum. @Bully
Bugün o konuda yüzünü güldürecek bir gelişme var, sen bunu ve öncekini bir oku da.
Teşekkürler.Baba Candır izlemedim nasıl bir dizi bilmem. Ama diğer kazanan ve ikincilerin hak ettiğini söyleyebilirim. Eline sağlık.
Bu söylediğini 2 ay sonra Altın Kelebek yüzünden gerçekleştirip gerekli düzenlemeleri yaptım.Uraz Kaygılaroğlu aslında başrol Baba Candır'da ben olsam başrolde ödülü ona verir, yardımcı erkekte de tercihim Onur Büyüktopçu olurdu. Liste çok güzel olmuş, eline sağlık.