Aman son 6 gün, kurtuluyok işte.Dün akşamın rövanşı resmen. Acun neden bu seneki survivor'ı dengeli yapmaya çalişiyor? Serkay'la Atakan bir mi Allah aşkına? Nagihan'la Damla bir mi?
Artık 2 oyun oynuyorlar (evet çok saçma)
Aman son 6 gün, kurtuluyok işte.Dün akşamın rövanşı resmen. Acun neden bu seneki survivor'ı dengeli yapmaya çalişiyor? Serkay'la Atakan bir mi Allah aşkına? Nagihan'la Damla bir mi?
Artık 2 oyun oynuyorlar (evet çok saçma)
Sen ki The Missing'i bile ayılıp bayılıp izleyen adam?Güzel tespitgeçen seneden beridir yabancı dizilere karşı bi doygunluk var. 7'lik dizileri bile severek izlerdim şimdi o kadar sıkıldım ki. Onların bile bazı bölümlerinde sıkılır oldum. Var mı önerin başka yazın izlemelik?
Evet çok ağır dizi ama giderek güzelleşiyor. İlk sezonun sonuhu görsen bayılırsın meselaneyse başladı survivor
![]()
Kurban keselim mi bitinceAman son 6 gün, kurtuluyok işte.![]()
Bir yandan kurtulduk diyoruz ama özlüyoruz.Kurban keselim mi bitince![]()
Yaaa iyi hatırlattınSen ki The Missing'i bile ayılıp bayılıp izleyen adam?![]()
Şimdilik rahatım yaa böyle söylüyorum ama acısını sonradan hissederimBir yandan kurtulduk diyoruz ama özlüyoruz.![]()
Oyun biteli yarım saat oldu hala Acun oyun sahasından görüntüler veriyor.Yaaa iyi hatırlattınne kadar değişimişim, missingden got beğenmemezliğe
kendimi kınıyorum
Şimdilik rahatım yaa böyle söylüyorum ama acısını sonradan hissederim![]()
La oyun bitmedi mi, ne oluyo şimdi ben anlamadım?Yaaa iyi hatırlattınne kadar değişimişim, missingden got beğenmemezliğe
kendimi kınıyorum
Bir yandan CW'un ergen dizlerinden kurtulduğun için çok mutluyum?Yaaa iyi hatırlattınne kadar değişimişim, missingden got beğenmemezliğe
kendimi kınıyorum
Yoo onlar duruyor. Bir tek vampirlileri bıraktımBir yandan CW'un ergen dizlerinden kurtulduğun için çok mutluyum?![]()
Eğer Homeland ve House of Cards'ı bırakırsan 3-4 yıllık arkadaşlığımızı bir kalemde silip atarım.Yoo onlar duruyor. Bir tek vampirlileri bıraktımSpn flash bırakılmaz. Arrow inş bu sene kurtarır
yeni dizi başlayacak frekans(dı sanırım adı) diye ona başlarım güzel olursa
Asıl sorunum homeland hoc bunları bıraksam mı
![]()
Vay be pamuk ipliğine mi bağlıydı..qırdın qalbimix(Eğer Homeland ve House of Cards'ı bırakırsan 3-4 yıllık arkadaşlığımızı bir kalemde silip atarım.Özellikle Homeland'ı beraber izlemeye devam edeceğiz sakın ha.
![]()
Claire Danes için değer be hajum.Vay be pamuk ipliğine mi bağlıydı..qırdın qalbimix(
Homeland'in eski tadı yok ya. Kaçıncı sezonda biticekti? En son 2 sezonluk onay almişti diye hatırlıyorum yanlişmiyim?
Onun deli halini seviyorumClaire Danes için değer be hajum.![]()
| 1. | NAGİHAN | 24/15 | %63 |
| 2. | ATAKAN | 23/12 | %52 |
| 3. | SERKAY | 24/12 | %50 |
| 4. | DAMLA | 23/8 | %35 |
Daha var hazır ol diye söyledim başladığı zaman değilAllah cezanı versin açtım dürüm yiyorlar.