Reyting Tahminleri - 11. Gün | 23 Haziran Perşembe

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Reyting tahminlerinde on günü geride bırakırken 11.günümüzde beraberiz. Kıyasıya bir mücadele devam ederken, puanlar da hemen hemen eşit gidiyor diyebiliriz.

Bakalım bu savaşın galibi kim olacak? 30 Haziran'da büyük final sonuçlarıyla beraber olacağız. Herkesin kazanma şansı var ona göre. :) @halukerogluFOX arkadaşımız yarışmadan çekilme kararı almıştır.

Sonuçlar

1) EFE UYSAL / 75 (Bonus kazandı)
2) vadikızı / 70 (Bonus kazandı)
3) Bully / 50 (Bonus kazandı)
4) Aserat / 30
5) Çiğdem- / 30
6) turkuazz / 15

Oylarını Kullanmayanlar

Billy Kane
MayısKralı

eskici
Yiğitt
Felon
papuleoo
DarkLeqenD
emree-29

Bonus Tahmin : Yüksek Sosyete dizisinin Total ve AB oranlarını doğru tutturanlar +25 puan kazanacaktır.

@turkuazz @EFE UYSAL @Çiğdem- @eskici @Billy Kane @DarkLeqenD @Aserat @Bully @Yiğitt @vadikızı @papuleoo @emree-29 @MayısKralı @Felon

Yapılacak Tahminler

Yüksek SosyeteStar TV (Yeni Bölüm)
Asla VazgeçmemShow TV (Sezon Finali)
KördüğümFox (Yeni Bölüm)
YeterAtv (Yeni Bölüm)

Son düzenleme:
@turkuazz sadece sen yolladığın için etiketleyeyim dedim. Kördüğüm dizisi de Sezon Finaliyle ekrana gelecek. Tabi tahminlerini değiştirmek zorunda değilsin ama değişmekte isteyebilirsin diye söyleyeyim dedim. :)

@turkuazz sadece sen yolladığın için etiketleyeyim dedim. Kördüğüm dizisi de Sezon Finaliyle ekrana gelecek. Tabi tahminlerini değiştirmek zorunda değilsin ama değişmekte isteyebilirsin diye söyleyeyim dedim. :)
Bu defa tahminleri değiştirmeyeyim:) kördüğümü sezon finali hesaplayıp tahmin yaptım.yüksek sosyeteyi tutturayım yeterli olur aslında:)

Son düzenleme:
Ben de bugünle birlikte yarışmadan çekiliyorum, tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Gördüğüm puanlara göre @EFE UYSAL veya @Bully şampiyon olabilir. Hak eden kazansın. :X