Yok be abla oyuncuymuş işte oyunu kazanan takımı o götürecek ödüle.![]()
Jessica Serfaty, al araştır.vay öylemi başını izlemedim ben ondan sordum peki bu kızın soy adı ne
merak ettim bakım kimmiş![]()
Jessica Serfaty, al araştır.![]()
Valla hatırlıyor olabilirim ama net olarak hatırlıyorum desem yalan olur oyun hafızam pek yoktur çabucak unuturum.Reklam verdiklerine göre yariş ünlülere dönecek gibi
@Bully hatırlıyormusun Serkan'ın öne çıktıgı haftalarda yine son atiş oyunu vardı bu oyundaki gibi sektirmeliSerkay Atakanı 5 defa filan yenmişti?
Şununhatırlarsın belki atakan yalandan yeniliyor demiştin (sanırım) ben de itiraz etmiştimValla hatırlıyor olabilirim ama net olarak hatırlıyorum desem yalan olur oyun hafızam pek yoktur çabucak unuturum.![]()
Ben Atakan'a yalandan yeniliyor diyecem 😱 Yok artık.Şununhatırlarsın belki atakan yalandan yeniliyor demiştin (sanırım) ben de itiraz etmiştim![]()
@Bully evet patroncum kızımız bu jessica model oyuncu sunucu imiş atakanı
takip etmeye başlamış çok yakışıklı bulmuş
![]()
Yok annen mi demiş neBen Atakan'a yalandan yeniliyor diyecem 😱 Yok artık.Hem kendi desteklediğim adama niye diyeyim ki böyle bir şey
![]()
Şununhatırlarsın belki atakan yalandan yeniliyor demiştin (sanırım) ben de itiraz etmiştim![]()
Annem Atakan'ı isim olarak bilir sadece Survivor falan izlemez, kimle karıştırıyorsun acaba beniSerkay ve Damlayı da takip etmiş galibaNagihanı neden etmemiş? Kıskanmiş kadını resmen
Yok annen mi demiş ne![]()
Serkay ve Damlayı da takip etmiş galibaNagihanı neden etmemiş? Kıskanmiş kadını resmen
Yok annen mi demiş ne![]()
Yaa @Maskeli Fedai mi dedi acaba? Birisi dedi bunu gerçektenAnnem Atakan'ı isim olarak bilir sadece Survivor falan izlemez, kimle karıştırıyorsun acaba beni![]()
Annem Atakan'ı isim olarak bilir sadece Survivor falan izlemez, kimle karıştırıyorsun acaba beni![]()
Kıskançlık illa güzellik mi olurnagihandan güzel ayol neyini kıskanacak
Yaa @Maskeli Fedai mi dedi acaba? Birisi dedi bunu gerçektenoturan yerimden uydurmadım heralde
@vadikızı bulucam o gunkü konuşmayı birisiyle öyle bi dialog olmuştu
![]()
Kıskançlık illa güzellik mi olurAcı eşiğini kıskanmıştır mesela
![]()
Benim anam bakar aradaAnneler bakmaz bu yarışmaya ya benim annemde sinir olur bakmaz hiç
hele babam şu kirlilere ne bakıyosun der bana![]()
Ya abla demedim zaten öyle şey olur mu ben fanı olduğum adama oyun sattı der miyim hiçBul bakalım benim bildiğim tanıdığım @Bully yumucuğum demez öyle![]()
Benim anam bakar aradaAtakanın başı yarıldıgı için onu tutuyor artık
Semihe ütopyadan beridir gıcık. Serkayla kavga ettiğinde serkaya da gıcık oluyor Allah'tan
Bir de performansından dolayı Nagihanı tutuypr benim gibi
![]()