Star Şahane Damat - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
d7c44a56-cb10-4074-8431-b5267c463372.jpg
Star TV'nin yeni ve iddialı dizisi ''Şahane Damat'' bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını Sinegraf Yapım - Osman Sınav'ın yaptığı, yönetmenliğini Raşit Çelikezer'in üstlendiği dizinin başrollerinde Burcu Özberk, Ali Ersan Duru, Nükhet Duru,Erhan Yazıcıoğlu, Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Murat Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata yer alıyor.

''Şahane Damat'' yeni bölümleriyle her salı 20.00'da Star'da!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

çok beklentim vardı malesef hayal kırıklığı @xemrexxx @Yiğitt @destere @cookies @Harunnn60 ayy hiç zaman bile harcamayın o ne kadar saçma bir dizi olmuş öyle :F

komedi izlemek isteyen seviyor sevmiyor baksın bununla vakit harcamasın ciddi iş isteyende yüksek sosyete bu 2 dizide kalıcam galiba geçen yazda yine star ve atv kanallarından 1 er dizi seçmiştim :A

Dizinin tekrarına bakıyorum, ama bence de pek iyi bir dizi olmamış. Özellikle Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru'nun yetenek anlamında tatmin ettiğini söylemek zor, ama Erhan Yazıcıoğlu ve Nükhet Duru ilk bölümü adeta sırtlamış. Bu arada müziklerinin Aramızda Kalsın'a benzediğini düşünüyordum, meğer bunda da Aytuğ Yargıç'ın imzası varmış. :)

Fragmanlarından pek bişey anlamadım ama tekrarını izlerim :D

İzliyorum bakalım :)

Nükhet Duru güldürüyor :F :F

başladımı batu bende açımda bakım hemen

Yine belli ki aynı klişe işlerden. :A

çok beklentim vardı malesef hayal kırıklığı @xemrexxx @Yiğitt @destere @cookies @Harunnn60 ayy hiç zaman bile harcamayın o ne kadar saçma bir dizi olmuş öyle :F

komedi izlemek isteyen seviyor sevmiyor baksın bununla vakit harcamasın ciddi iş isteyende yüksek sosyete bu 2 dizide kalıcam galiba geçen yazda yine star ve atv kanallarından 1 er dizi seçmiştim :A

Dizinin tekrarına bakıyorum, ama bence de pek iyi bir dizi olmamış. Özellikle Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru'nun yetenek anlamında tatmin ettiğini söylemek zor, ama Erhan Yazıcıoğlu ve Nükhet Duru ilk bölümü adeta sırtlamış. Bu arada müziklerinin Aramızda Kalsın'a benzediğini düşünüyordum, meğer bunda da Aytuğ Yargıç'ın imzası varmış. :)

ay bu kadın burada da var 1 haftada 3 dizi :F 4-5 te vardır kesin:A kırgınlar-yüksek sosyete bir de bu:F @destere @Forumdash @cookies @Harunnn60
ClgMRXmXIAA4rvg.jpg

ay bu kadın burada da var 1 haftada 3 dizi :F 4-5 te vardır kesin:A kırgınlar-yüksek sosyete bir de bu:F @destere @Forumdash @cookies @Harunnn60
ClgMRXmXIAA4rvg.jpg

ne güzel işte teyze işsiz kalmıyor her dizide her bölümde üçyüz beşyüz koparsa bir yılda yükünü tutar :)
Ay bu kadın yine mi piyasaya çıkmış :F

Her yaz bütün dizilerde rol almadan rahat edemiyor kadın kardeşimle bu kadından bıkmıştık artık :F

Aman alt tarafı yazlık dizi zaten. :F Birde teori üretmiş yok tutar yok tutmaz. :F

İlk bölüme bir bakayım, senin zevkine bak güvenmem ben. :A

ClgMRXmXIAA4rvg.jpg
Hahahah sesli güldüm, her yerden çıkıyor bu kadın. :F

yazın tutmayan ilk dizisi kore uyarlaması değil sanirim ondan hikaye oturmamis