Çek Cumhuriyeti - Türkiye: 0-2

Kimse kusura bakmasın ikinci yarıda zor gol buluruz. İmparatore hala köşeden racon kesiyor somut bir adım at be adam!

Sorumlusu tabi Fatih hocadır ama bugünlere geldisek sen Fatih hoca sayesinde gelmedik diyemezsin.Başarı olduğunda he olsun bir zahmet diyorsun ama başarısız olduğunda onun sayesinde başarısız olduk demesini biliyorsun :)
İzlanda ve Çeklere geçilerek grubu 3. tamamlamayı başarı görmüyorum ben. Türkiye Milli Takımı'nı küçümsemek demektir bunu başarı görmek.

İlk golde Burak Yılmaz adı yazsa da Emre Mor diye okunmalı. Birçok topu ezdi, Çek defansına gerekli baskıyı yapamadı, adamlar evcek üstümüze geldi. Aylardır sakat fizik kondisyonu yerinde değil bunu sen göremiyorsan başka lafım yok. :)
Yahu ne ezmesi çevresinde adam mi var pas versin.. Topu yeterince tutuyor forwetin görevi bu kadar top indirip top tutmak hepsini yeterince yapiyor..

Topal yine düzgün vuramadı yüksek topa aynı Ispanya ikinci gölündeki hatayı yaptı gerçek stoper olsa yapmaz bu hatayi

Hiç üretemiyoruz ya. Yunus, Oğuzhan veya Hakan girmeli şu dakikalarda bunlardan her biri olur.

Uzun suredir ilk kez gurbetçi üstelik Türkçe bilmeyen bir gurbetçi milli takıma bu kadar hızlı uyum sağladı helal olsun emre

Berbat değişiklik. Volkan Şen gibi hızlı bir adam sana çok yarardı şu vakitte. Hızlı hücumları taşırdı. Arda yine kanata kayacak büyük ihtimalle.

Yahu ne ezmesi çevresinde adam mi var pas versin.. Topu yeterince tutuyor forwetin görevi bu kadar top indirip top tutmak hepsini yeterince yapiyor..
Top tutmak ve Burak. :)

Burak'ı tanıdığından emin misin? Burak nasıl bir forvet önce onu bilmek lazım

Burak hızlı ve bitiriciliği de oldukça iyi bir forvettir. Yalnız orta saha ile etkin bir şekilde beslenirse. Bunu da ligde Trabzospor'da forma giyerken Selçuk, Jaja ve Colman'ın araya bıraktığı toplarla 33 gol, bir sonraki sezon yine Galatasaray'da 24 gol atarak göstermiştir.

Burak 1'e 1'de adam geçecek olsa, rakip defansa baskı yapan bir futbolcu olsaydı. Benzema gibi Real Madrid ya da Higuain gibi Napoli'de oynardı.

Yani böyle yetenek de bir futbolcu değil. Burak'ın önüne top atarsan gol yapar hepsi bu.