yine içine ettin olayın ; onca film arasında onu nasıl buldunX-Men: Days Of Future Past
Gayet güzel film. IMDB si 8.0@Harunnn60 @DarkLeqenD siz burda kime parmak bastınız yani hangi filmi seçtiniz )
yine içine ettin olayın ; onca film arasında onu nasıl buldun
Sen hangisine parmak bas pardon seçmemi isterdin@Harunnn60 @DarkLeqenD siz burda kime parmak bastınız yani hangi filmi seçtiniz )
yine içine ettin olayın ; onca film arasında onu nasıl buldun
X-Men'e oy ver çabuk.Sen hangisine parmak bas pardon seçmemi isterdin
kime değdirebilirsen yani kime yetişirsen ona pandik at )Sen hangisine parmak bas pardon seçmemi isterdin
sakın xmen e oy atma @DarkLeqenDX-Men'e oy ver çabuk.
imdb benden daha iyimi bilecek benim izleyip değerlendirmem şart harbiden niye bu kadar kıl oldumki filme izlemedimki belki seveceğim filmdir )Gayet güzel film. IMDB si 8.0
1.5 yılda top 250'da kaldı. Hatta Ozan'da sırf bu yüzden izlemek zorunda kalmıştı.
Seversin bence. Öyle ergenli filmler değildir. Neyse sana 500 kez övsem de sen kendi bildiğini yaparsın.imdb benden daha iyimi bilecek benim izleyip değerlendirmem şart harbiden niye bu kadar kıl oldumki filme izlemedimki belki seveceğim filmdir )
Teşekkürler. Bak ramazan ayında sevap işledin.Emrin olur Harocum
Daha kullanmadım ki hem Destere bey oy atma dediyse bi bildiği vardırSeversin bence. Öyle ergenli filmler değildir. Neyse sana 500 kez övsem de sen kendi bildiğini yaparsın.
Teşekkürler. Bak ramazan ayında sevap işledin.
Nasıl ya ciddi misin? Kullan hemen.Daha kullanmadım ki hem Destere bey oy atma dediyse bi bildiği vardır
mad max furry road u sevmiştim buda biraz onu çağrıştırıyor ama sanki öyle değil gibiSeversin bence. Öyle ergenli filmler değildir. Neyse sana 500 kez övsem de sen kendi bildiğini yaparsın.
Teşekkürler. Bak ramazan ayında sevap işledin.
kafana destere bey kadar meteor düşsünDaha kullanmadım ki hem Destere bey oy atma dediyse bi bildiği vardır
Güvenmiyorum artık sana Calvin beyi severim dedin 5 verdinNasıl ya ciddi misin? Kullan hemen.