Reyting Tahminleri - 6. Gün | 18 Haziran Cumartesi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Reyting tahminlerinde beş günü geride bırakırken 6.günümüzde beraberiz. Kıyasıya bir mücadele devam ederken, puanlar da hemen hemen eşit gidiyor diyebiliriz.

Bakalım bu savaşın galibi kim olacak?

@turkuazz @EFE UYSAL @Çiğdem- @eskici @Billy Kane @DarkLeqenD @halukerogluFOX @Aserat @Bully @Yiğitt @vadikızı @papuleoo @emree-29

Yapılacak Tahminler
Hanım KöylüStar TV (Yeni Bölüm)
Tatlı İntikamKanal D (Yeni Bölüm)
SurvivorTV8 (Yeni Bölüm)
Demet Akbağ ile Çok AramızdaShow TV (Yeni Bölüm)

SONUÇLAR
1) Yiğitt / 50
2) Çiğdem- /
50
3) Aserat / 45
4) Bully / 45
5) vadikızı / 45
6) turkuazz / 40
7) halukerogluFOX / 35
8) MayısKralı / 35
9) eskici / 30

Oy Kullanmayanlar
1) DarkLeqenD
2) EFE UYSAL
3) emree-29
4) Billy Kane
5) papuleoo

Ben diyorum bu Yiğit'in kafasına bir şey mi düştü diye demek düşmemiş. :A
2-3 hafta evde değilim, reytingleri sen açarsın artık. :T:

Mahalleden bir abimin marketine bakacağım 2 hafta. Babası vefat etti, Yozgat'a götürecekler yarın. Bir süre de orada olacak, ben de sabahtan 3-4'e kadar markete bakacağım. :)

2-3 hafta evde değilim, reytingleri sen açarsın artık. :T:

Mahalleden bir abimin marketine bakacağım 2 hafta. Babası vefat etti, Yozgat'a götürecekler yarın. Bir süre de orada olacak, ben de sabahtan 3-4'e kadar markete bakacağım. :)
Canım benim ben reyting konusu açma meraklısı değilim ki yanlış anlaşılmasın sen yokken bir moderatör olarak ben üstlenmiştim bu görevi. :)

Başınız sağ olsun. :(

Canım benim ben reyting konusu açma meraklısı değilim ki yanlış anlaşılmasın sen yokken bir moderatör olarak ben üstlenmiştim bu görevi. :)

Başınız sağ olsun. :(
La şakasına diyorum, hemen ciddiye alma. :D Herhalde ben de meraklısı değilim, öyle evdeyim açıyorum. Sen de açabilirsin tabi, bunun davasını yapmaya gerek yok. :F Bayram sonuna kadar açamam gibi, sen açarsın konuları artık gözüm arkada kalmasın. :A

Eyvallah ciğerim. :(

La şakasına diyorum, hemen ciddiye alma. :D Herhalde ben de meraklısı değilim, öyle evdeyim açıyorum. Sen de açabilirsin tabi, bunun davasını yapmaya gerek yok. :F Bayram sonuna kadar açamam gibi, sen açarsın konuları artık gözüm arkada kalmasın. :A

Eyvallah ciğerim. :(
Ciddiye aldığım için değil sonrasında ölüm mesajından bahsettiğin için '':)'' bu işareti kullandım. :D