@Çiğdem- ben diyordum sana destere Yalın'ın gizli hayranı diye bak dediğim çıktı.rakiplerin berbattı bu hafta yoksa o kadar yükselmen imkansızdı görebileceğin en yüksek puan bu sanırım
@tolgab harun kolçak a tam puan vermiş çünkü bu hafta aşkın nur yengi yarışmıyordu yerini haruna teslim etmişti
bende iyi puan verdim berbat olmasına rağmen tabi gwen stefaniye puan verdim senin calvanize vermedim puanları noldu geçen hafta beni övmüştün bu hafta aramız limoni sankiMillet Calvin beye 1 vermek için sıraya girmiş resmen.- li puanlar olsa vericekler yani.Böyle olucağını bilsem katılmazdım yarışmaya.Umarım MS de de bunun gibi rezil olmam.
Bir şey de belirteyim @cevaa arkadaşımıza teşekkür ederim Calvin beye Hakettiği puanları verdi bu zamana kadar. gerçekten müzik zevki çok iyi.En iyi şarkılarıyla gelsem hiç tereddütsüz tam puan vericek helal olsun.
neyse ben aşkını solo seviyorum düet benlik değildiDüet adı üzerinde. Ayrıca recapta da şarkıda da Aşkın Nur Yengi agirliktaydi.
yarışmacımızın moralini yüksek tut cnmbende iyi puan verdim berbat olmasına rağmen tabi gwen stefaniye puan verdim senin calvanize vermedim puanları noldu geçen hafta beni övmüştün bu hafta aramız limoni sanki
ustasından öğrendimBu Barış Akarsu'nun şarkısı o kadar da güzel değildi nasıl zirveye oturdu acep
Neyse 7.likten 6.lığa yükseldim. Ve her an ilk 3 içine girebilirim yine.
Ay bu sonuçlar ne Barış Akarsu'nun ayağını kaydırmak lazım. ss4.puan durumu
1 Barış Akarsu 169
2 Aşkın Nur Yengi 129
3 Yalın 125
4 haluk levent 121
5 Zara 120
6 Kıvırcık Ali 120
7 Teoman 120
8 Berkay 116
9 Murat Boz 113
10 Rihanna 111
Geçen hafta öyle tam puanı yapıştırınca sempatik gelmiştin gözüme Limon sevmem portakali olsa?bende iyi puan verdim berbat olmasına rağmen tabi gwen stefaniye puan verdim senin calvanize vermedim puanları noldu geçen hafta beni övmüştün bu hafta aramız limoni sanki
ay resmen harika özellikle 3 ve 2 pointleryarışmacımızın moralini yüksek tut cnm
@xemrexxx oyları
teoman 12
haluk levent 11
demet akalın 10
berkay 9
zara 8
katy perry 7
aşkın nur yengi 6
rihanna 5
murat boz 4
yalın 3
kıvırcık ali 2
calvin harris 1
Teoman en iyi şarkısıyla nasıl bu kadar düşük puanda kaldı forumda seven yok mu teomanı
Aaaa Berkay o kadar yüksek puan aldı nasıl 8. 😱4.puan durumu
1 Barış Akarsu 169
2 Aşkın Nur Yengi 129
3 Yalın 125
4 haluk levent 121
5 Zara 120
6 Kıvırcık Ali 120
7 Teoman 120
8 Berkay 116
9 Murat Boz 113
10 Rihanna 111
Bende solo tercih ederim ama albümde düet vardı ve diğer şarkılara oranla iddiasız diye düşündüğüm için bir an evvel kullanmak istedim. Sonuçları görünce şaşırdım.neyse ben aşkını solo seviyorum düet benlik değildi