İngiltere'nin penaltısı verilmedi ikinci yarı oyuncular toparlanıp maçı 2-1 kazanacaklardır?Helal İngiltere de 2. yarı atar 1-1 biter
Hyr öyle olmucakİngiltere'nin penaltısı verilmedi ikinci yarı oyuncular toparlanıp maçı 2-1 kazanacaklardır?
Gördün mü, Beşiktaş 3 yıl daha Avrupa kupalarından takımı elesin diye Tolga Zengin'i borsaya bildirilmiş.Kalecinin hatası büyük tekrara baktığımızda Hart attırdı golü resmen
Hyr öyle olmucak
Gördüm de yazmak hiç istemiyorum berbat berbat önümüz felaket keşke ölsede kurtulsak.ssGördün mü, Beşiktaş 3 yıl daha Avrupa kupalarından takımı elesin diye Tolga Zengin'i borsaya bildirilmiş.
Şimdi Tolga her maçta ilk 11 oynasın denilerek yanına bir de yabancı yedek kaleci alıncak. O da 1 senedir maç yapmayan Fabricio.Gördüm de yazmak hiç istemiyorum berbat berbat önümüz felaket keşke ölsede kurtulsak.ss
Şaka yapmıştım ben zatenKane çıktı Vardy girdi. Bu şekilde ne fark edecek ki Rooney'i biraz öne çekse bari.
böyle kalsın bende puan alayım bari 0-0 demiştim sonuctaGoool 1-1
Böyle biterse 3 puanVardy yine bir şey yapmadan attı golünü.
Maç hareketlendi Rooney'e biraz daha yüklenirsem 1 gol attıracağım inşallah.Böyle biterse 3 puan
Abi Rooney formsuz da hoca da çok geride oynatıyor ya. Utanmasa defansta oynatacak adamı.Maç hareketlendi Rooney'e biraz daha yüklenirsem 1 gol attıracağım inşallah.
Hadi bakalım abimMaç hareketlendi Rooney'e biraz daha yüklenirsem 1 gol attıracağım inşallah.
Harry Kane ve Vardy'den önce Messi gibi forvet oynuyordu ama şimdi mecbur geri çekildi. Atladığın bir nokta var ona da hemen değineyim. Eskiden orta saha da Lampard ve Gerrard gibi oyun kurucular yer alıyordu, öyle bir oyuncu şimdi kadroda olmadığı için o rolü Rooney üstlenmek zorunda kaldı. Farkındaysan zaman zaman defansa kadar gelip top dağıtıyor.Abi Rooney formsuz da hoca da çok geride oynatıyor ya. Utanmasa defansta oynatacak adamı.