Sen diğerlerini de izlesen onları da beğenirsin.olurmu cnm öyle şey herşeyi beğenmem bugün aşk laftan anlamaz beğendim
ama no :309 beğeniyorum ikisi arasında verecem benim izlemediğim dizi çok ya😉
Seviyor Sevmiyor'u da izle, beğenmezsen şok olurum.
Sen diğerlerini de izlesen onları da beğenirsin.olurmu cnm öyle şey herşeyi beğenmem bugün aşk laftan anlamaz beğendim
ama no :309 beğeniyorum ikisi arasında verecem benim izlemediğim dizi çok ya😉
Hayal de kimliğini sakliyor tek fark dediğin gibi yiğitle deniz çocukluk aşkı o kadar. Yoksa çalıştıkları yer aynı patronları sevdikleri kişi ikisi de iş arıyor ve buldukları yer sevdikleri adamın patron olduğu yer ve sektörleri moda ve kimliklerini gizliyorlar. Çok çok ortak nokta var tabiki seviyor sevmiyor orjinalinde senaryo olduğu için bu dizi herşeyi almamış
Sen diğerlerini de izlesen onları da beğenirsin.
Seviyor Sevmiyor'u da izle, beğenmezsen şok olurum.![]()
Bire bir aynı bekliyorsan tabiki değil farklılık sadece kimlik değiştirme gerçekleri hayat işe girmek için torpilli birinin dosyasını alıyor ve öyle isim değiştiriyor . Seviyor sevmiyorda ilk askinin kendisini beğenmeyerek korkusuyla arkadaşını kendi yerine geçiyor fark buvalla bana aynı gelmedi seviyor sevmiyoru tam izlemediğim için
fazla yorum yapamıyorum
Bire bir aynı bekliyorsan tabiki değil farklılık sadece kimlik değiştirme gerçekleri hayat işe girmek için torpilli birinin dosyasını alıyor ve öyle isim değiştiriyor . Seviyor sevmiyorda ilk askinin kendisini beğenmeyerek korkusuyla arkadaşını kendi yerine geçiyor fark bu
Bozuldu kız panik atak geçirdi sarıldılarMurat ve Hayat iş yerinde karşılaştı, kesin şimdi asansör bozulacak.![]()
Ben kız orada ölse bile ilk tanıştığım kişiye böyle sarılmam.Bozuldu kız panik atak geçirdi sarıldılar![]()
Bire bir ayn demedim zaten o kadar fark illa olacak aynısını çalacak değiller ya)) okulda kopya çekerken bile bir iki soruyu insan yanlış çözer)))Fark varsa aynı değil o zaman değilmi ayy senin şu dizi yorumların
ne olacak yahu birşeyi beğendiğini okuycammı ben burda merak eidyorum![]()
Bende öyle çekinirim ilk başta tanırım ondan sonra belkiBen kız orada ölse bile ilk tanıştığım kişiye böyle sarılmam.![]()
Bire bir ayn demedim zaten o kadar fark illa olacak aynısını çalacak değiller ya)) okulda kopya çekerken bile bir iki soruyu insan yanlış çözer)))
Şu yan karakterler pek gereksiz olmuş sanki?Bende öyle çekinirim ilk başta tanırım ondan sonra belki![]()
Özelikle baktım aynisimi demiştim diye öyle yazmamışim ilk alinlatigin meajdaSen az önce aynı dedin ama yorumunda![]()
Gereksiz sahneler kırıntı hala beğenemedim diziyi.ssŞu yan karakterler pek gereksiz olmuş sanki?
Hemen hemen hepsi tanıdık ama ben gereksiz buldum, boş sahnelerle dolmuş onların sahneleri.![]()
Özelikle baktım aynisimi demiştim diye öyle yazmamışim ilk alinlatigin meajda
Özelikle baktım hemen hemen aynı demişim iki sayfa ötede bakabilirsin))her iki konuda aynı dememişmiydin sen![]()
Özelikle baktım hemen hemen aynı demişim iki sayfa ötede bakabilirsin))
Bunlarin güney Kore versiyonu baştan sonra izledim. Bu ara sadece güney Kore dizileri izliyorumhe işte bende yorumunu diyorum neyse takip ettğin dizi varmı senin
Bunlarin güney Kore versiyonu baştan sonra izledim. Bu ara sadece güney Kore dizileri izliyorum
Yok dedim ya bu arak seviyor sevmiyorumdan bizim has arak dizi)))Aşk laftan anlamazdamı kore dizisinden bilmiyordum ben kore dizilerini
çok seviyorum ya