Benim Albümüm 2.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Çiğdem sana Calvin Harris düşük alır dedim sen yok nasıl yüksek vermezsin ona demiştin bak haklı çıktım. :A
Katy iyi gitmiş bence. :relieved: İleride daha da açılır. :A

benim ilk haftada gitmeme ne diyosun peki büyük başarı demi:F

utan harun destere bile tam puan vermişti ama partneri için tabi :F bu haftada iyi puan alır ondan calvin ama daha kadın partnerli şarkısı kaldımı darkleqnd calvin tek olduğu bir hafta destereden çok kötü bir 1 puan gelecek sana :F

@Harunnn60 @DarkLeqenD
Blame diye şarkısı var videosuna bayılır :F :F

utan harun destere bile tam puan vermişti ama partneri için tabi :F bu haftada iyi puan alır ondan calvin ama daha kadın partnerli şarkısı kaldımı darkleqnd calvin tek olduğu bir hafta destereden çok kötü bir 1 puan gelecek sana :F

@Harunnn60 @DarkLeqenD
Sen niye @Harunnn60'a baskı yapıyon ki Calvin'e iyi puan vermesi için, bırak çocuk ne istiyorsa onu yapsın :A

Calvin'i bu hafta, olmadı önümüzdeki hafta şutlayacaz zaten. :A

Sen niye @Harunnn60'a baskı yapıyon ki Calvin'e iyi puan vermesi için, bırak çocuk ne istiyorsa onu yapsın :A

Calvin'i bu hafta, olmadı önümüzdeki hafta şutlayacaz zaten. :A
hahaha yabancı destekcisiya o oyüzden benimde müzik yarışmasına yabancıyla adım attığımız hatırlatırım yabancılara öncelik :A :A :A

hahaha yabancı destekcisiya o oyüzden benimde müzik yarışmasına yabancıyla adım attığımız hatırlatırım yabancılara öncelik :A :A :A
Sunucu cadıya bakın hele siz resmen taraf tutuyor ama ben bu oyunu bozarım. :A O zaman anti yabancı timi devreye sokacaz biz de yine napalım :A