Çiğdem sana Calvin Harris düşük alır dedim sen yok nasıl yüksek vermezsin ona demiştin bak haklı çıktım.
Katy iyi gitmiş bence. İleride daha da açılır.
benim ilk haftada gitmeme ne diyosun peki büyük başarı demi
Çiğdem sana Calvin Harris düşük alır dedim sen yok nasıl yüksek vermezsin ona demiştin bak haklı çıktım.
Calvine 1 vericeğini hiç düşünmemiştim senden umutluydumÇiğdem sana Calvin Harris düşük alır dedim sen yok nasıl yüksek vermezsin ona demiştin bak haklı çıktım.
10 dakıkaya başlayacak oylama cnm destereye uygun güzel bir racap yaptım sana tam puan yine garanti@Çiğdem- kaç kişi kaldı yollamayan
Ay bu destereye kanım ısınmaya basladı10 dakıkaya başlayacak oylama cnm destereye uygun güzel bir racap yaptım sana tam puan yine garanti
Batırdın kendini.benim ilk haftada gitmeme ne diyosun peki büyük başarı demi
Bu şarkısını değilde diğerlerini seviyorum merak etme.Calvine 1 vericeğini hiç düşünmemiştim senden umutluydum
Hayırlı olsun. 1-2 kişi iddialı gelmiş gibi yine ama geçen haftaya göre daha dengeli bir hafta olacak gibi görünüyor en azından.2.hafta oylaması başladı 17 Haziran Cuma 23:00 Son Oy Gönderme Süresi Recap videosu ilk sayfada
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113
utan harun destere bile tam puan vermişti ama partneri için tabi bu haftada iyi puan alır ondan calvin ama daha kadın partnerli şarkısı kaldımı darkleqnd calvin tek olduğu bir hafta destereden çok kötü bir 1 puan gelecek sanaBatırdın kendini.
Ay bu destereye kanım ısınmaya basladı
Bu şarkısını değilde diğerlerini seviyorum merak etme.
Blame diye şarkısı var videosuna bayılırutan harun destere bile tam puan vermişti ama partneri için tabi bu haftada iyi puan alır ondan calvin ama daha kadın partnerli şarkısı kaldımı darkleqnd calvin tek olduğu bir hafta destereden çok kötü bir 1 puan gelecek sana
@Harunnn60 @DarkLeqenD
bunun videosunuda ona uygun yaptım ben calvin yarışıyor güya 2 haftadır calvin yok ayol kızlarla ilerliyorsunBlame diye şarkısı var videosuna bayılır
Sen niye @Harunnn60'a baskı yapıyon ki Calvin'e iyi puan vermesi için, bırak çocuk ne istiyorsa onu yapsınutan harun destere bile tam puan vermişti ama partneri için tabi bu haftada iyi puan alır ondan calvin ama daha kadın partnerli şarkısı kaldımı darkleqnd calvin tek olduğu bir hafta destereden çok kötü bir 1 puan gelecek sana
@Harunnn60 @DarkLeqenD
2.hafta oylaması başladı 17 Haziran Cuma 23:00 Son Oy Gönderme Süresi Recap videosu ilk sayfada
@destere @yatutarsa @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @yatutarsa @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113
hahaha yabancı destekcisiya o oyüzden benimde müzik yarışmasına yabancıyla adım attığımız hatırlatırım yabancılara öncelikSen niye @Harunnn60'a baskı yapıyon ki Calvin'e iyi puan vermesi için, bırak çocuk ne istiyorsa onu yapsın
Calvin'i bu hafta, olmadı önümüzdeki hafta şutlayacaz zaten.
Batırdın kendini.
Bu şarkısını değilde diğerlerini seviyorum merak etme.
Sunucu cadıya bakın hele siz resmen taraf tutuyor ama ben bu oyunu bozarım. O zaman anti yabancı timi devreye sokacaz biz de yine napalımhahaha yabancı destekcisiya o oyüzden benimde müzik yarışmasına yabancıyla adım attığımız hatırlatırım yabancılara öncelik
aaaa rihanna ve katy perryde varken sen neden özellikle @DarkLeqenD e kafayı takdınkı ayoll tek yabancı o sankıSunucu cadıya bakın hele siz resmen taraf tutuyor ama ben bu oyunu bozarım. O zaman anti yabancı timi devreye sokacaz biz de yine napalım
Çünkü ona gıcık oluyorum. Calvin elenmeli.aaaa rihanna ve katy perryde varken sen neden özellikle @DarkLeqenD e kafayı takdınkı ayoll tek yabancı o sankı
Sunucu cadıya bakın hele siz resmen taraf tutuyor ama ben bu oyunu bozarım. O zaman anti yabancı timi devreye sokacaz biz de yine napalım