Survivor 2016 - 96. Bölüm Yorumları

İnsanlık yok be abi bu sadece yarışma be :) @Forumdash
Ck8awZWWYAAm6QE.jpg

Ck8awZQXAAQ_sR8.jpg

Ck8awZTWsAAGfWq.jpg
Acunun insanlara empoze ettiği kin ve nefret😕Forumda da var ama kimse açıkca yazmıyor tabi😉

Semih kendine bomba kucağınıza geldi diyenle ikiz olmuş ama semih yapar yunus geçmişte kalmış unutmuş survivor hayatı bitmiş defteri bitmiş bir adamın atakani affetmesine bile tahamlu yok çünkü ruhu kötü affetmek unutmak iyi insanların yapabileceği bir şey semihin bunu anlaması imkansız ))))
Kendi ağzınla diyorsun Yunus kendisine bu kadar kötülük ve hakareti yapan Atakan ve Nagihanla sarılıyor ama Semihi iteleyip Semihin mal gibi ayakta durmasını sağlıyor.Madem olgun birisi kendisine uzatılan eli çevirmez ama Yunus kötü nniyetli Semih onun arkasından hep güzel şeyler söyledi ama Yunus her fırsatta kinini kustu ve gitti :)

Fragmandada Semih ile nagihanın yaptıkları da bazı şeyleri ortaya çıkarıyor aslında:)
Semih oyunda yarışırken Atakan ile Nagi kavga ediyor Semihin konuyla ilgisi yok bile

Acunun insanlara empoze ettiği kin ve nefret😕Forumda da var ama kimse açıkca yazmıyor tabi😉
Atakan sakatlığında ttde geçmiş olsun diye destek veriliyordu üzülüyorduk Semih ve Nagihan sakatlanınca fanlar oh olsun beter olsun hem ramazanda fanlık budur merhamet merhamet sadece Survivor bu 15 gün sonra bitçek insanlık bitmiş.

Kendi ağzınla diyorsun Yunus kendisine bu kadar kötülük ve hakareti yapan Atakan ve Nagihanla sarılıyor ama Semihi iteleyip Semihin mal gibi ayakta durmasını sağlıyor.Madem olgun birisi kendisine uzatılan eli çevirmez ama Yunus kötü nniyetli Semih onun arkasından hep güzel şeyler söyledi ama Yunus her fırsatta kinini kustu ve gitti :)

Semih oyunda yarışırken Atakan ile Nagi kavga ediyor Semihin konuyla ilgisi yok bile
Konuyla ilgili demiyorumki ama sonuçta nagiyi destekliyor Semih'in büyük hatası da bu işte nagihanı niçin destekliyor anlamış değilim.sonuçta Nagihan gibi sinsi birinin yanında olmamalıydı aslında

Atakan sakatlığında ttde geçmiş olsun diye destek veriliyordu üzülüyorduk Semih ve Nagihan sakatlanınca fanlar oh olsun beter olsun hem ramazanda fanlık budur merhamet merhamet sadece Survivor bu 15 gün sonra bitçek insanlık bitmiş.
Onlara sormak lazım Atakanın da iyi ki başı yarılmış mı? Ohh çekmişler mi? Beter olsamısymış?

İnş gider ya:(

3 sendir doğru düzgün izlememiştim bilmiyorum işte nasıl oluyorsa demek istediğim dediğin şeyden:F (yunus gibi konuştum)

Yeni üye geldi buraya diyelim. Gelir gelmez misafir üyeyken birkaç psotunu görmüş ve senin hakkında beyazsoy böyle böyle dedi zamanla seni tanıdı çok sıkı fıkı oldun bu mu daha kötü yoksa zamanında forumda önceden eğlendiğin birisi sana hakaret etti diyelim. Hangisi daha kötü?

Def olsun "S" ile:F
Atakan ile yunus yıllardır tanışıyordu)) İkisi de unutulur biri ozur diler falan filan insanlar arasında olacak şeyler .semih o lafı demesi egosunu sarstı yunus malum semih egosuna dokunana saldırır olay bu

Atakan ile yunus yıllardır tanışıyordu)) İkisi de unutulur biri ozur diler falan filan insanlar arasında olacak şeyler .semih o lafı demesi egosunu sarstı yunus malum semih egosuna dokunana saldırır olay bu
Nerde yıllardır dostlar? Bir röp yatılar diye? O zaman onlar omurgasızlıgını tilahını yapmişlar. Yalandan mı kavga ettiler? En yakın dostu iboyla neden atişamıyor? Onlada yılardır dostlar. Nasılsa dostlar unuturlar iboyla tartişsin.

Yahuu sarılma dostunla olur . Semih ile insanca selamlaştı semih yunusun hayranı olduğu için onun tarafından sevilmediği anlayınca çirkinlesti işte bunu tartışmak anlamsız . Herkes seninle sarılmak zorunda değil. Olgunluk sevmediğin insanla selamlasmaktir . Ama sevmediğin insanla sarılmak samimiyetsizliktir . Yunus da semihi sevmiyor çünkü semih iyi insan değil olay bu

Halen Semih egosu diyorsun :A

Yunus Günce kendisine her türlü hakareti yapan Atakanla sarıldı kendisine en saygısızlık yapan Nagiyle sarıldı o kadar laf ssöylediği Acuna yalakalık yaptı ama kendisine hiçbirşey yapmayan Semihle sarılmadı ve adamı itti

Semihte dayanamadı artık bunu dedirtti dedi en sonda :A

Nerde yıllardır dostlar? Bir röp yatılar diye? O zaman onlar omurgasızlıgını tilahını yapmişlar. Yalandan mı kavga ettiler? En yakın dostu iboyla neden atişamıyor? Onlada yılardır dostlar. Nasılsa dostlar unuturlar iboyla tartişsin.
Kinaye yaptım ya sana kinaye yapmayacaktim unuttum sözümü ozur dilerim)))

Atakan ile yunus yeni tanisti sanki yıllardır dost gibi yorum yapıyorsun . İkisi de aynı hemen hemen affedilir unutulur bunlar semih de biliyor bunu ama canı yandı sevilmediğini anladi çıkıntılık yaptı işte

Yahuu sarılma dostunla olur . Semih ile insanca selamlaştı semih yunusun hayranı olduğu için onun tarafından sevilmediği anlayınca çirkinlesti işte bunu tartışmak anlamsız . Herkes seninle sarılmak zorunda değil. Olgunluk sevmediğin insanla selamlasmaktir . Ama sevmediğin insanla sarılmak samimiyetsizliktir . Yunus da semihi sevmiyor çünkü semih iyi insan değil olay bu
Yunus çok mu iyi insan? Görüyoruz iyilik meleği hallerini

Halen diyorsun yahu seninle sarılmak için ayağa kalkan birini itmek net kötü davranıştır.Semih Yunusun sohbetinin hoş olduğunu falan devamlı Kerimoğluna söylüyordu bunda ayıp bir şey yok.

Ortada çirkin bir hareket varsa bunu yapan Semih değil Yunustur.Semih gider ayak omurgasıza güzel bir laf soktu.İçinizdekileri haykırdı işte bu adam bu yüzden seviliyor.Net birisi ve sonuna kadar Semih Öztürk diyorum

Halen Semih egosu diyorsun :A

Yunus Günce kendisine her türlü hakareti yapan Atakanla sarıldı kendisine en saygısızlık yapan Nagiyle sarıldı o kadar laf ssöylediği Acuna yalakalık yaptı ama kendisine hiçbirşey yapmayan Semihle sarılmadı ve adamı itti

Semihte dayanamadı artık bunu dedirtti dedi en sonda :A
Niye anlamazlıktan geliyorsunuz . Semih için kötü insan yorumunu yapmış yunus kaç kez sevmiyorum bu adamı demiş . Diğerlerine bu yorumu yok insan sevmediği insanla sarilmaz olay bu kadar basit ama semih sevilmemeyi kaldiramadi çünkü semih yunusun fanı ona hayran . Şöyle düşünün aşık olduğunuz kişi sizi sevmiyor bu sana nasil dokunursa semihe öyle dokundu bunu da kaldiramadi egosu izin vermedi ve saldırdı işte )))

Yunus çok mu iyi insan? Görüyoruz iyilik meleği hallerini

Halen diyorsun yahu seninle sarılmak için ayağa kalkan birini itmek net kötü davranıştır.Semih Yunusun sohbetinin hoş olduğunu falan devamlı Kerimoğluna söylüyordu bunda ayıp bir şey yok.

Ortada çirkin bir hareket varsa bunu yapan Semih değil Yunustur.Semih gider ayak omurgasıza güzel bir laf soktu.İçinizdekileri haykırdı işte bu adam bu yüzden seviliyor.Net birisi ve sonuna kadar Semih Öztürk diyorum
Sence tam tersi Semih yunusa sarılırmıydı bunu söyleyeyim hayır.yunusuda bu yüzden suçlamayın çünkü Semih'te sarılmazdı

Kinaye yaptım ya sana kinaye yapmayacaktim unuttum sözümü ozur dilerim)))

Atakan ile yunus yeni tanisti sanki yıllardır dost gibi yorum yapıyorsun . İkisi de aynı hemen hemen affedilir unutulur bunlar semih de biliyor bunu ama canı yandı sevilmediğini anladi çıkıntılık yaptı işte
Yaa semih gibi tevil yapma(doğru yazdım dimi?) :F İşine gelmeyince öyle dedim aslında bunu demek istedim diyorsun:F senin dost demen bana o fotoyu hatırlattı.
Eğer sen benim attiğim adımı geri tepersen ben de olsam adamı bozarım. Herkes bozar. Yunusun o hareketi de bozmak içindi zaten.