Survivor 2016 - 96. Bölüm Yorumları

Atakan kazandı, 5-2 oldu.

Buralık bir durum yok, sadece kendi düşüncemi dile getirdim. Arkadaşların gönüllerini alman lazım, yoksa Survivor başlığıyla bir problem yok. :)

beni dinleyen olsa almak istiyorum gönüllerini ama beni dinleyen yok
:T

Yunus Atakan ve nagiden fazla oyun alacak ama performansi dusuk diye yazılacak sıfır çeken semih konuşmaya devam edecek)))

Yunus kazandı, 5-3 oldu durum.

İki beceriksiz iki topu atamadı iki saat. :F

uzak duracaktım ama @denizz19 kıramadığım için kalıcam yoksa bende
uzak kalacaktım biraz en iyisi yorum yazmıyım buraya ben
Uzak kalınacak bir şey yok. Senden uzak durandan sen de uzak duracaksın :) Bazen kendi kendine yetmek gerekiyor Melekçim. :) Uzatılacak bir durumu yok. O küfürler doğru değildi ama sen etmedin neticede küfürü.

Uzak kalınacak bir şey yok. Senden uzak durandan sen de uzak duracaksın :) Bazen kendi kendine yetmek gerekiyor Melekçim. :) Uzatılacak bir durumu yok. O küfürler doğru değildi ama sen etmedin neticede küfürü.

ben etmedim evet edilsinde istemedim çaba sarf ettim gidin forumdan diye
ama gücüm yetmedi forumu bıraktığım halde benle uğraşıyorlar adıma
fan sayfası açıp vadicinin birini kocam yaptılar bugünde etmedikleri küfür
kalmadı bana:Tonlara birşey yapmadım ben

Küfürbazları buraya toplayanla küfür edenler aynı değerdedir. Burası yol geçen hanı değil, aile ortamı. Ufacık bir lafa bile takılıyoruz, demedikleri laf kalmamış. Arkadaşlar kendisini uyarmış, yapmayabilirdi.

ben etmedim evet edilsinde istemedim çaba sarf ettim gidin forumdan diye
ama gücüm yetmedi forumu bıraktığım halde benle uğraşıyorlar adıma
fan sayfası açıp vadicinin birini kocam yaptılar bugünde etmedikleri küfür
kalmadı bana:Tonlara birşey yapmadım ben
Neyse bu sayfayı da bu konularla işgal etmeye gerek yok. Dediğim gibi uzatılacak bir şey yok. Ozan da zaten gereken cevabı verdi kimsenin haddi değil seni uzaklaştırmak. :)

Küfürbazları buraya toplayanla küfür edenler aynı değerdedir. Burası yol geçen hanı değil, aile ortamı. Ufacık bir lafa bile takılıyoruz, demedikleri laf kalmamış. Arkadaşlar kendisini uyarmış, yapmayabilirdi.
Her insan hata yapabilir. Önemli olan hatalarımızdan ders çıkarıp özür dilemektir. Vadikızı da istemez yani kimsenin küfür yemesini. Bu kadar ağır olmayın :)

İbo da bir işe yaramıyor da şimdilik kalsın, şunlar 3'e indikten sonra elensin.

ben kimseyi buraya toplamadım kimseyi çağırmadım günlerdir küfür yiyen
benim yiğitt dermiyim gelin yapın diye ben zaten uzak duruyorum hiçmi
tanımadınız beni @Çiğdem- deseme adıma sayfa açmışlar ondan bile
haberim yoktu küfür yiyen benim suçlu ben oldum:T

ben kimseyi buraya toplamadım kimseyi çağırmadım günlerdir küfür yiyen
benim yiğitt dermiyim gelin yapın diye ben zaten uzak duruyorum hiçmi
tanımadınız beni @Çiğdem- deseme adıma sayfa açmışlar ondan bile
haberim yoktu küfür yiyen benim suçlu ben oldum:T
Valla yanlış anlama ama seni tanıdığım kadarıyla hareketlerin pek dengeli değil, her şeyi yapabilecek tipte birisin. Daha önce de bir çok yanlışını gördüm, yoksa suçlusun diye demiyorum.

Valla yanlış anlama ama seni tanıdığım kadarıyla hareketlerin pek dengeli değil, her şeyi yapabilecek tipte birisin. Daha önce de bir çok yanlışını gördüm, yoksa suçlusun diye demiyorum.

ne yanlışımı gördn ne yaptım önce söylermisin herşeyi yaparım öylemi
@denizz19 beni tanıyosun sen ne yaparım ben sabahtan beri ağlıyorum ya:T

Yüce akselaalari semihe dokunmak sen ne yaptın yunus ))semihin ufak bir şeyden nasıl arıza çıkardığının kanıtı. adam dünyaya huzura tepki olarak gelmiş sanki)))

Eminim semihciler bunu da savunur)))