Poyraz Karayel 62. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Sefer'den beri çok nadir izliyorum, muhtemelen sezon finali diye milleti heyecanlandırıp hevesleri kursakta bırakacaklar. Bu arada Ethem Özışık yeni sezonda olmayacağı için dizinin çok erken çakılacağını düşünüyorum.

Bu mu sezon finali fragmanı çok sıradan olmuş. ss

Sefer'den beri çok nadir izliyorum, muhtemelen sezon finali diye milleti heyecanlandırıp hevesleri kursakta bırakacaklar. Bu arada Ethem Özışık yeni sezonda olmayacağı için dizinin çok erken çakılacağını düşünüyorum.
Yeni dizi yazacak diye Poyraz'ı bırakacak mı yani. ss Onsuz olmaz ki :(

Seneye Neşetle devam ederlerse büyük hata olur yeni sağlam bir düşman lazım fragmanda çok heyecanlı değildi inşallah bölüm yanıltır bizi.

pek sezon finallik değil gibi fragman :D
Epey sönük olmuş fragman bence de. Sezon finaliyle de toparlanamayacak sanırım dizi.
Seneye Neşetle devam ederlerse büyük hata olur yeni sağlam bir düşman lazım fragmanda çok heyecanlı değildi inşallah bölüm yanıltır bizi.
Bu mu sezon finali fragmanı çok sıradan olmuş. ss

Yeni dizi yazacak diye Poyraz'ı bırakacak mı yani. ss Onsuz olmaz ki :(
2. fragman konuya eklendi.

Neşet kesin ölecek havuzda güzel oldu bu. :D Aldığım bir tüyoya göre Albayda ölebilir arkadaşlar bakalım neler olacak.

Forum İstatistikleri

Konular
176,235
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs