İnstagramını almış şuan askıda Hala hackerden kurtaramamış 3 gündür böyleYazık valla kıza, umarım hesabını kısa sürede geri almayı başarabilir.
Herkes hesabı kurtulmuş sanmış saflar
İnstagramını almış şuan askıda Hala hackerden kurtaramamış 3 gündür böyleYazık valla kıza, umarım hesabını kısa sürede geri almayı başarabilir.
İşe yetkili kişileri soksun, ciddiyeti anlamamış herhalde?İnstagramını almış şuan askıda Hala hackerden kurtaramamış 3 gündür böyle
Bunu paylaşmış yeniİşe yetkili kişileri soksun, ciddiyeti anlamamış herhalde?
Onur'u yardımına koşsun.Bunu paylaşmış yeni
Arasın kurtarır zaten hesabı neyi bekliyor Sonra kim çalmıssa bulur ağzını burnunu patlatırOnur'u yardımına koşsun.
Hesabı ben çaldım senaryoyu da ben sızdırdım reytinginiz düşsün meydan Seviyor Sevmiyor'a kalsın diye zaaaaaİnstagramını almış şuan askıda Hala hackerden kurtaramamış 3 gündür böyle
Bizi mi kandırcan akıllı o yürek sende yok Reyting yükselcek bu hafta çatlaHesabı ben çaldım senaryoyu da ben sızdırdım reytinginiz düşsün meydan Seviyor Sevmiyor'a kalsın diye zaaaaa
Üzülmez mi tabi üzülür.@Yiğitt @EFE UYSAL kız çok feci üzülmüş ama belli
Aynen baya üzülmüş kim çalmışsa onu bulsun hukuki işlem başlatsın. Bende baya üzüldüm telefon bile paylaşmış pislik kızdan ne istedin.ss@Yiğitt @EFE UYSAL kız çok feci üzülmüş ama belli
Bende bilmiyorum role oturur diye Furkanla yakışır diye Ama kızın güzelliği yeter Kim olsun isterdin?
Ya kimse olsun istemezdim tabi, soru biraz tuhaf kaçtı.Aynen baya üzülmüş kim çalmışsa onu bulsun hukuki işlem başlatsın. Bende baya üzüldüm telefon bile paylaşmış pislik kızdan ne istedin.ss
Bende bilmiyorum role oturur diye Furkanla yakışır diye Ama kızın güzelliği yeter Kim olsun isterdin?
Hala kurtaramamış mı? 😱
Hyr hala kurtaramamış.Durumu çok vahim.Hala kurtaramamış mı? 😱
Dilan Çiçek in de numarası varmışHyr hala kurtaramamış.Durumu çok vahim.
Aynen kaydetçem hepsiniDilan Çiçek in de numarası varmış