Acun uyarmadiysa uyulmak icin degil demektir acun ne derse oAman kaybedenlere oyun kazanmış muamalesi yapalım))) sebepeti sus olsun diye mi koydular )) geçen semih halkaları demire gecirmedi diye kaybetti . Kural varsa uyulmak için değil mi ))
Acun uyarmadiysa uyulmak icin degil demektir acun ne derse oAman kaybedenlere oyun kazanmış muamalesi yapalım))) sebepeti sus olsun diye mi koydular )) geçen semih halkaları demire gecirmedi diye kaybetti . Kural varsa uyulmak için değil mi ))
Sepeti sus için koymuşlar yani ))) sağol acun yarışmaya güzellik katigin için ))Acun uyarmadiysa uyulmak icin degil demektir acun ne derse o![]()
Sana diyorum iste gördügün hatalari gönder acuna o da cevaplasinSepeti sus için koymuşlar yani ))) sağol acun yarışmaya güzellik katigin için ))
Bana ne ya biz burda eglencesine takiliyiruz adamlar Newyorka gitmiş gondersem yedikleri yiyecekleri mi kuaturacaklar )))Sana diyorum iste gördügün hatalari gönder acuna o da cevaplasin![]()
Eglencesineyse iyi de cok takiyorsun o yüzden diyorumBana ne ya biz burda eglencesine takiliyiruz adamlar Newyorka gitmiş gondersem yedikleri yiyecekleri mi kuaturacaklar )))
Takmıyorum taksam acuna yazarım twitterdan yazarım olmadı başlık açarım . Burada anlik yorum yapıp kafa buluyoruz işte. Asıl sen takiyon gibi))Eglencesineyse iyi de cok takiyorsun o yüzden diyorum![]()
Bende takmiyorum taksam bu hatalarda daha dogrusu bilerek yapilan hilelerde ortaligi dagitirim da gülüp geciyoruz iste ne yapalim ama acunu görürsem bir gün onu öldürürüm tabi orasi ayriTakmıyorum taksam acuna yazarım twitterdan yazarım olmadı başlık açarım . Burada anlik yorum yapıp kafa buluyoruz işte. Asıl sen takiyon gibi))
Allah aşkına nasıl olsa Amerikaya giderimin neresi aşağılamak oluyor ????Valla aynen öyle dokunmazlığıda kaybedecek ünlüler vede yunus gidecek hepsi
yunusu yazacak sayı alamadığı için yunusa takıyor ayol semihte sayı alamadı
Bu arada semihe güldüm biraz üzülmüş nasılsa amerikaya giderim diyo bak yine
aşağılıyor ya
üzgünüm değil biraz üzgünüm nasılsa giderim dedi