Türkiye - Hırvatistan | Euro 2016 D Grubu İlk Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

Volkan yumurtluyor frikikte de hatalıydı

Daha düne kadar en iyi oyuncularınızdı, sizden kendi istekleriyle ayrılınca kötü mü oldular şimdi? :) Milli maçlarda bari bu kadar taraftargirlik yapmayın komik oluyor.

Madem Caner ve Gökhan kötü, Avrupa'da Hasan Ali, Diego, Ozan, Souza ve Fernandao ile oynarsınız? :D
İkisi de kötü oynuyorlar. Fener'in futbolcusu olsalar yine aynı şeyi söylerdim.

Abi çok net değil mi ama ya bu orta saha ile hiç bir üstünlük kuramayacağımız. Nasıl göremez bunu Fatih hoca. Mancini Ceyhun aşkı var heralde Ozan'la arasında. Sırr onu oynatmak için hem Topal hem Hakan oynadığı yerden oluyor. Büyük hatasına inatla devam ediyor.
Günlerdir yazıyorum, Arda Barcelona'da nerdeyse maç oynamadı temposu yetersiz. Hakan Çalhanoğlu ise kanatlarda görüldüğü üzere oynayamıyor. Oğuzhan Özyakup orta üçlünün sağında veya solunda oynayamaz, ya ön libero oynamalı ya da forvet arkası. Mehmet Topal orta sahada oyuna dinanizm katıyor o da gerçek mevkisinde oynamıyor. Sinyor Terim görüldüğü üzere tüm futbolcuların mevkisiyle oynamış durumda.

İkisi de kötü oynuyorlar. Fener'in futbolcusu olsalar yine aynı şeyi söylerdim.
Bu yüzden anlaşmak için Aziz Yıldırım'ın ifadesiyle 2. 750 milyon Euro garanti para ve maç başı 10 bin Euro teklif ettiniz değil mi, kötü oyuncu olduğundan? :) Unutma siz anlaşmak için her yolu denezdiniz Gökhan Gönül Fenerbahçe'de devam etmek istemedi. Hadi Gökhan - Caner kötü diyelim, yerlerinde kim oynasın var mı bir önerin? 8 yıldır sağ bek Milli takımda Gökhan, yerine kim oynasın mesela? Ya da Caner'in yerine kim oynamalı? :)

Oh be Arda çıktı, adam Opet reklamlarında koştuğunun yarısını koşsa gol atmıştık.

La bu Ersin Düzen ne diyor?

Adamlar paso kenar ortası yapıp duruyor . Hala caner ve Gökhani savunan var ))

Bu cenk kapalı defanslarda arazi bu adamı neden milli takımda anlmais değilim hadi dandik bir takım olur birak Show yapsın)))

Bu yüzden anlaşmak için Aziz Yıldırım'ın ifadesiyle 2. 750 milyon Euro garanti para ve maç başı 10 bin Euro teklif ettiniz değil mi, kötü oyuncu olduğundan? :) Unutma siz anlaşmak için her yolu denezdiniz Gökhan Gönül Fenerbahçe'de devam etmek istemedi. Hadi Gökhan - Caner kötü diyelim, yerlerinde kim oynasın var mı bir önerin? 8 yıldır sağ bek Milli takımda Gökhan, yerine kim oynasın mesela? Ya da Caner'in yerine kim oynamalı? :)
O işler hikaye bjk ile çoktan sözleşme imzaladı güya taraftara şirin gözükecek yemezler madem fb den aldıgi paradan daha fazlasını almayacak neyin pazarlığıni yapmıs yolu açık olsun

Ben kötü oynuyorlar dedim, kötü futbolcular demedim. Gökhan'ın yaşı geldi en fazla 1-2 senesini daha verirdi. Çok fazla sakatlık yaşayan bir futbolcu ve orta açma konusunda kendini geliştiremedi. Milli Takım'da daha iyi bekler yok tabii ki onlar oynayacaklar. Ama bu performansları hiç iç açıcı değil.