Türkiye - Hırvatistan | Euro 2016 D Grubu İlk Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

Tamam Ersun Yanal'la Manisa'da paryalıp Galatasaray'a döndükten sonra iyi futbol oynadığı dönemler oldu ama Atletico'da oynadığının yarısını oynamadı yani bunu söylüyorum. Bir Oğuzhan Özyakup kadar da oynamadı. Daha dün gibi gözümün önünde, yıllardır ligde özellikle 3 büyüklerin izlemediğim tek maçı yoktur.

Oğuzhan son zamanlarda çok ciddi çıkışta o kabul de Arda son zamanlarda Türkiye'nin en büyük yıldızı. Galatasaray'da da son sezon hariç çok iyi top oynuyordu. O son sezonunda da takım olarak batmıştık. Değil Arda, Messi bile gelse kurtaramazdı o yıl bizi :D Mesela gitmeden önceki sezon olan 09/10 sezonunda 47 maç 11 gol 26 asist yapmış. Toplamda da
Gs 190 maç 44 gol 76 asist Atletico 177 maç 22 gol 32 asist.

Volkan ın forması çok kötü nerden buluyorlar garip garip renkleri

Kadro olarak bizden daha iyiler ama maçı kadrolar değil, ruhlar kazanır.

Vurduğun gol olsun Türkiyem. Tur senin.

Hakem İsveçliymiş, İsveçlileri hep sevmişimdir. İnşallah güzel yönetir, bu hakemler son zamanlarda benim sinirlerimi bozuyor.

Başladı, netten izlediğimden biraz geriden gelebilirim.

Rakitic gibi Oğuzhan da forvet arkasında oynamalı. Fatih Terim ısrarla orta üçlünün solunda oynatıyor. Böyle verimli olamaz ki.

Hırvatistan hızlı başladı, böyle devam etmez umarım. İlk dakikalarda Hırvatistan'dan gol bekliyorum.

Türkler stadı doldurmuş helal olsun bizimkilere. Hırvatların sesi duyulmuyor.

Hırvatistan bence çok güzel oynuyor, şaşırdım valla. Baya güzel atakları da var, ben daha Türkiye'den bir şey göremedim.