Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 1.Hafta

Zaten ilk sezonda yoktu eleme :F

Son etiketleme yapıyorum son süre yarın 22.00 göndermeyen -35 ve @xemrexxx in yaptığı taktiği yapıcam toplamda 2 kere oy kullanmayan yarışmacı ilk aldığı final puanı geçersiz sayılacak ve bir sonrakine devredilecek. :D

@eskici @Billy Kane @GunesinOglu @Aserat @Ice_Cool_23 @Mr.At @Doğu @vadikızı @EFE UYSAL @MEnes @xemrexxx @cookies @HachiKo @S.G.A.T. @ozgur2113
Ama
Zaten ilk sezonda yoktu eleme :F

Son etiketleme yapıyorum son süre yarın 22.00 göndermeyen -35 ve @xemrexxx in yaptığı taktiği yapıcam toplamda 2 kere oy kullanmayan yarışmacı ilk aldığı final puanı geçersiz sayılacak ve bir sonrakine devredilecek. :D

@eskici @Billy Kane @GunesinOglu @Aserat @Ice_Cool_23 @Mr.At @Doğu @vadikızı @EFE UYSAL @MEnes @xemrexxx @cookies @HachiKo @S.G.A.T. @ozgur2113
@MayısKralı tam but haftasina denk getirdin ama pazar gunu sinavlarim bitiyo ertelesek olmaz mi :(

Oylarımı kullandım. Açıkçası oy vermek zor oldu çünkü birçok performans sıkıcıydı :( İlk hafta olduğu için herkes normal sahnelerle gelmiş haliyle. :D

Yine de genel olarak Aslı, Kıvanç, Barış Falay ve Ali Atay biraz daha iyiydi :)

Oylarımı kullandım. Açıkçası oy vermek zor oldu çünkü birçok performans sıkıcıydı :( İlk hafta olduğu için herkes normal sahnelerle gelmiş haliyle. :D

Yine de genel olarak Aslı, Kıvanç, Barış Falay ve Ali Atay biraz daha iyiydi :)
barışı beğenmene sevindim cnm ama sen elemesiz haftaya iddalı bir sahne harcamışsın bence mahirin en iyi performanslarından biriydi o sahne :F

barışı beğenmene sevindim cnm ama sen elemesiz haftaya iddalı bir sahne harcamışsın bence mahirin en iyi performanslarından biriydi o sahne :F
Kenan'da o kadar iyi sahne var ki bu sahneyi önden yollayayım dedim :D İlerisi için daha iyi sahnelerim var özellikle Karadayının 3.sezonundan çok güzel sahneler seçtim :A

A evet bak o da olur :A Daha çok Ezel ve Karadayı ağırlıklı seçmeyi düşünüyorum ama Deli Yürekte de çok güzel sahneleri vardı :D
var tabi cnm kenanı kenan yapan dizi hem bu forumda deli yüreği sevmeyen bence yoktur
yusuf miroğlu kanunları vardı mesala onun iyi bir videosu varsa kesin seçilmeli :A

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman